|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
За нас, които сме наясно, други алтернативи, за които да гласуваме, засега не съществуват. Известни са някои социологически проучвания сред народонаселението, но е интересно да се види какви биха били резултатите не къде да е, а тук. И така:
| |
|
Zzloba
Тю, пак язък!
Иван Костов след изборите 2005 г.
| |
|
Наистина!
Образователен, възрастов и имуществен ценз при гласуването не са майтап работа.

| |
Тема
|
Ми те се опитаха да го въведат в Нета.
[re: Пoлитиk@]
|
|
Автор |
Zzloba... (победоносец) |
Публикувано | 20.01.05 02:36 |
|
Ама тоя Информиращ все им намира цаката как да ги заобиколи, доказвайки пълното безсмислие на идеята.
Аз не знам мярка, която да не са пробвали срещу тоя необразован беден некадърник.
Zzloba
Тю, пак язък!
| |
Тема
|
Re: Ми те се опитаха да го въведат в Нета.
[re: Zzloba...]
|
|
Автор |
Пoлитиk@ (чирак) |
Публикувано | 20.01.05 02:47 |
|
Абе, не се е пекъл на огъня на Надежда и Костов.
Те не смеят да поставят толкова ребром въпроса.
| |
|
Без имуществен. Само образователен, възрастов и интелектуален ценз, а също и без престъпниците. Имаше и други, но тези са най-необходимите.
| |
|
Не знам дали те не смеят, но понеже ние си се печем на огъня, че всякакви случайни типове печелят изборите, поставяме въпроса ние.
| |
|
Ако Анти беше в нета, сигурно щеше да репликира с това, че те все пак имат избиратели, че Надежда беше допусната да държи реч в Киев, че Костов не се съгласи да има косовски бежанци в България, и нямаше.
И щеше да е прав.
Промените стават по незабележим начин. Така мисля.
| |
|
Що ли не съм учуден?
Zzloba
Тю, пак язък!
| |
|
Ти сега какво, да не би да искаш като онзи, който само се нарича "антикомунист", да ти правя шоу, за да ти доказвам обратното? Вервай в каквото си искаш.
Иначе относно ценза, въпросът вече е обсъждан.
А с него и без него, ти пак няма да гласуваш. Щото си глупав, необразован и дърт, освен това си и мангал крадлив. Така че това, че си и беден, е без значение.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|