|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
1. Мероприятието "Български Великден" - правиш го с добри намерения, но сам си режеш клона, на който стоиш, пускаш ги под масата, но те няма да ти благодарят за това, нито ще дойдат да работят за теб. Ще използват създадената от теб организация срещу теб. Помните ли явлението Любка Незнамсикояси (или как там й беше името) с онази фанелка? С тази, още няколко известни лица отвътре, неразбиращи нищо от политика, още няколко докарани отвън "юпита" и не на последно място един "цар" и един лист написан текст, резултатът е налице.
2. Подценяването на явлението С. Трифонов през цялото време и липсата на целенасочено активно противодействие било чрез прилагане на цензура или покана/принуда за автоцензура, било чрез контрадействия от същия вид от други медии спрямо него (изисква обаче да му се слезе на нивото, затова е неподходящо и се връщаме, дори и да не искаме, на първия вариант), било в крайна сметка чрез други методи на ръба на закона така, както и той прави цялото си предаване години наред и промива "мозъци".
3. Погрешният избор на Костов след Боневите атаки, когато той имаше поне два варианта на действие и избра по-безрисковия, но (по-)лош вариант, довел след това до други следствия с важно отрицателно значение.
4. Отговорът на Костов в предизборното предаване на Трифонов, след декларацията, че не ни е излъгал, че ако имало виновни, си имало съд за това. Макар и оправдано след Жан Виденовата практика, един такъв отговор, отказа и малкото все още вярващи, че не са излъгани. Тази точка, както се вижда, е свързана с т.2 и е донякъде следствие от нея, макар че иначе си е самостоятелна грешка на основата на грешна концепция.
5. Вярването, че местният народ е съставен от рационално мислещи индивиди, които се водят от собствения си интерес (и че те го знаят), а не 3/4 от безмозъчно стадо, водено от отрицателни подбуди, завист, злоба и от това "на Вуте да му е зле".
| |
|
Не може да искаш от всеки да седне да лъже като цар, само за да не му вземе царя мястото.
Просто имаше достатъчно тъпани, дето се вързаха на написаните на онова листче обещания, дето после излязоха шеги на които и малко дете не би повярвало. Малко дете да, ама ззлобният му дядо се върза, като чу, че ще му увеличат земеделската пенсия незабавно и несимволично.
Ще чакаме значи малкото дете да порасне. Лошото е, че дядо му Ззлоба има склероза и се е засилил за трети път да настъпи мотиката.
Кво да правим? Да убием дядото? Или да го вържем? Ми как тогава внучето ще разбере, че не трябва да настъпва мотиката? А нали и то като я настъпе 2 пъти ще стане идиот като дядо си Ззлоба и после уйдя коня у ряката. Сега поне има надежда, че идиотизмът му не е наследствен като при Марко и брат му изгорялата тараба и ще се поучи от дядовите си, а не от собствените си грешки.
Да скрием мотиката? Че да падне Ззлобата в кладенеца. После ще ходим за вода в комшиите. Ако не се отрови от ззлобните плюнки и техният кладенец разбира се.
Дано поне я настъпи тая мотика като хората, та да разбере от де му е дошло като преди 8 г,. а не само да се спъне в нея като преди 3 и половина, а после да разправя из цяло село, че друг го е спънал.
Кой "друг ли? Отдолу пише.
На ззлобния монархо-комунист •—: Костов му пречи!
| |
|
И също, че пред електората трябва да се държим така, все едно, че "нямаме" грешки вместо да прочетем горните точки отново.
А на теб някакъв участник ти е изпил мозъка, вкарал ти е собствената си програма и в момента работиш в негова полза, говорейки само за него.
| |
|
Ама много ги чаткаш тия работи бе, чиче! Ама че наивник си!?! Тази твоя глуповата праволинейност ще ме накара да се поразровя из служебния архив и да ти извадя една дузина седерастко-десебарски недоразумения! Та после и "болното" ти сухиндолско "вино" нй мож тЪ упрай. 
Редактирано от Aнтидeмoнokpaт на 15.11.04 23:51.
| |
|
Добра си му е програмката на човека, той е единствената доказана ефективна противоотрова за Ззлоба.
| |
Тема
|
Ми не може всички да сме хитреци като тебе, дето
[re: Aнтидeмoнokpaт]
|
|
Автор |
Beнko (невЕрващ) |
Публикувано | 16.11.04 13:38 |
|
докато чакат 12-те съдии наваксват пропуснати ползи.
Пък поразрови из архива. Щом смяташ, че като намериш някой седераст като момчил Гей или Другия ззлобар, ще можеш да се скриеш зад неговата простотия своята, рови.
Пък "болното" ми вино ще го излекувам. Знам му цаката
Ама тебе кво да те правя се чудя. И за мезе не ставаш 
| |
|
погрижи за себе си, а? Че гледам на тебе пък като са ти изпили мозъка само плюсчета са ти вкарали.
Кво взе да ми скачаш? Скучно ли ти е? Само кажи, насреща съм! 
| |
|
От лошо вино добър оцет става, от лош оцет какво може да стане?
П.С. Сухиндолското вино навреме беше най качественото от "купешките" вина, ...ъъъ... заедно с тези от избата "Евскиновград", какво чета тук за "болно" вино?
I REFUSE TO BE A MEMBER OF A CLUB THAT ACCEPTS PEOPLE LIKE ME(ex-marxist ;-))
| |
|
ти разбира от вино то?
Ми то до преди 5-6 г. се пишеше диджей D.J.R.B. и с едно касетофонче "Монтана" ходеше по монтанските кръчми да рекетира пияндетата. Наложи се веднъж през 98 г. да преспа в Монтана, вечерта с колегите отидохме в някаква смотана кръчма (то други в Монтана няма, или поне тогава нямаше) и за нещастие попаднахме на него.
Цяла вечер ни надува главата с чалга, накрая помолихме келнера да му каже да намали малко гюрултията, а оня ни каза, че ако го черпим една ракия и една салата, ще спре за половин час. Веднага му пратихме нашите 3 ракии, щото и без това се оказаха менте и нямаше да ги пием, та можахме поне да хапнем като хората, докато той пиеше менте и ядеше салата от кисело зеле.
Оказа се, че така преживявало момчето - като рекетирало клиентите по кръчмите с чалга. Трагедия!
Но накрая някакъв пиян циганин му счупил касетофончето в главата и за да не умре от глад го бяха назначили държавен служител. Нещо по чистотата. Там разбира се се оля и накрая го изритаха. Но не по негова вина. Неее-е. Защото
| |
|
Не е вярно. Този подкрепя Злобаря да не се затрие:
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|