Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:41 16.07.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Май пак (и както винаги) ще съм прав. Кофти!нови  
Автор Cв. Ckpoмни (старо куче)
Публикувано02.11.04 22:12

Днес получавам служебна ел-поща с един-единствен въпрос: ще или не ще работя на 05 Ноември.

Тук по разни места на САЩ отдавна шарят слухове, че много американци възнамеряват да отсъстват от работа след, такова, изборите, ако Храстов пак бъде победен - и пак бъде назначен. Аз мислех, че денят на отсъствие ще е 03 Ноември. Но служебното допитване май го поставя на 05 Ноември, Петък. Което ще е доста американски-прагматично: хем отсъстваш от работа в политически протест, хем си увеличаваш седмокрая.

Та щом се стига до допитване дали някой ще или не ще работи на 05 Ноември, значи... очаква се, че хора ще отсъстват. Значи, очаква се, че Храстов ще бъде пре-назначен.

От друга страна, вчера получихме коспектусите с новите служебни облаги от моя работодател. Промяната в здравната осигуровка е, че... зачита "еднакъв-пол домашни партньори", демек зачита педерастки и лизбийски семейства. Това ако не е коментар на републиканските напъни за допълнение към САЩ Конституция, за да обеззаконят педерастки и лизбийски семейства, здраве му кажи.

Но допитването за работа в Петъка (05 Ноември) надцаква по пряк символизъм промените в здравните осигуровки.

Да, както аз предричам отдавна, на Храстов ще му бъде уредено ново назначение. Май пак ще се окажа прав. Както винаги, де. Освен когато съм се смущавал, ама това е било не защото аз съм бил не-прав, а защото съм бил подвеждан. Кофти!

А, тъкмо чух контра-слуха: ако толкова много хора отсъстват на 05 Ноември, в знак на протест, отсъствията ще бъдат обяснени, НЕофициално (че да хванат текиш), като отсъствия за ПРАЗНУВАНЕ на изборната победа. Това вече звучи правилно: не протест, а ПРАЗНУВАНЕ! Положително гледане, значи! Ей, ний американците ако не отбираме от разните там обществени отношения и пазарство похвати, кой друг!?

Редактирано от Cв. Ckpoмни на 02.11.04 22:14.

Тема И няма нищо с двата метра сняг по ски-курортите?нови [re: Cв. Ckpoмни]  
Автор Greenleaf (party animal)
Публикувано02.11.04 22:36

Или с откриването на новия зоопарк?
Ами то верно ще се окаже празнуване на изборната победа, ама не на маймунската такава.

Аз съм заложил 225 в ликвидни средства (залог по 45ц за долар), и 3 бутилки (1 към едно) като материални активи за победата на Кери. а аз не се ловя лесно на басове

people willing to trade their freedom for temporary security deserve neither and will lose both

Тема Re: Май пак (и както винаги) ще съм прав. Кофти!нови [re: Cв. Ckpoмни]  
Автор Бял Бpoдниk (Другият)
Публикувано02.11.04 22:37

А ти ще отсътстваш ли? На 5-ти или на 3-ти?

Малко поизмешвам и аз темите, но все пак има и добра новина. Това, че за новите застраховки все още няма някакви бонуси.

Това е само форум.
мооре, гьостерица...

Тема Ами, да те набутам още малко?нови [re: Greenleaf]  
Публикувано02.11.04 22:40

Предлагам още една бутилка (ракийка, що онова англосаксонското ми мирише на дървеници). И условието, да я обърнем заедно.

Това е само форум.
мооре, гьостерица...

Тема Няма нужда да се ловим с тебнови [re: Бял Бpoдниk]  
Публикувано02.11.04 22:45

Признавам загуба директно, само че ще ти се издължа лятото.

А ако другарките са с нас, ехей, разните консерви пак ще се скапят

people willing to trade their freedom for temporary security deserve neither and will lose both

Тема Бе то и тук има педали,нови [re: Cв. Ckpoмни]  
Автор Zzloba... (победоносец)
Публикувано02.11.04 22:47

ама и един депутат не могат да вкарат в парламента.

Тва в Щатите трябва да е някаква всеобща болест, бетер от спина.

Zzloba

Тю, пак язък!
Иван Костов след изборите 2005 г.

Тема Re: Няма нужда да се ловим с тебнови [re: Greenleaf]  
Публикувано02.11.04 22:58

Ми то нали затова е цялата работа. За другарките, не за скапването. То при тях си е априори. При консервите (бомбират), не при другарките.

Това е само форум.
мооре, гьостерица...

Тема Оппа! Празнуването ще е организационно!нови [re: Cв. Ckpoмни]  
Публикувано02.11.04 23:38

Кой е най-силният начин да се заглушат шушкания, мрънкания, отсъствия, и подобни? Организира се ОФИЦИАЛНО ПРАЗНЕНСТВО!

Празненството ще е по повод получаване от НАСА на "Групово Постижение Награда", и ще има безплатно ядене и (безалкохолно) пиене.

Та за това било допитването, значи, дали на 05 Ноември ще или не ще се явим на работа! И-ха!

А може и това да е чисто и просто тотално съвпадение, внезапното решение НАСА да ни награждава на 05 Ноември, и слуховете за отсъствие от работа в протест срещу изборната нагласация, нали? Само дето организиране на подобна церемония, барабар с поръчките за ядене и пиене, не се прави от Вторник за Петък, ама айде да сме идеалисти! Щото иначе, за какво беше допитването дали ще сме на работа в Петък? Ми ако нямаше да идваме - и какво? НАСА щяха да спретнат церемонията за Понеделник?

Много силно положение! Зверско евала им прайм на нашите дейци по обществени отношения!

Ха сега някой да се опитва да вади велики заключения за след-изборната реакция от нашите хора!

Тема Богатство не се прави със широки пръсти.нови [re: Бял Бpoдниk]  
Публикувано02.11.04 23:43

Компанията не е на зян, хич, с промяната в здравните осигуровки.

Дава здравни осигуровки на "еднакъв пол домашни партньори" - но пък рязва облагите за сегашните покрити с осигуровките, така че нето е поне на нула. Няма нови разноски.

Корпорация не се строи със широки пръсти! А БОГАТА корпорация - хептем!

Тема Аре, печелимнови [re: Greenleaf]  
Публикувано03.11.04 01:16

275 в ликвидни и 3 бутилки (-1 една за Бродника)
Прилично, мда.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.