Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:12 03.11.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Шубе, значи, или просто голям страх?нови  
Автор Cв. Ckpoмни (старо куче)
Публикувано02.08.04 19:50

Чета снощи новото издание на "Атлантическо Месечно". Някакъв писал за терористите. Те бяха борци за свобода, де, до преди десетина години, ама вече са терористи. Няма страшно! Политиката както се върти, току утре пак станали борци за свобода. Все едно.

Та, значи, чета аз за ужасната заплаха от Ал Кайда, и нещо не се връзва. Подмолни агенти, буквално излезли от пещери, та чак да бъдат учени да ходят с чорапи и обувки за да им изчезнат цепнатините по петите... Не чували за обезмирисители, бельо, и други тънкости на лична хигиена... И ТАКИВА изроди, значи, заплашвали САЩ! Същите изроди да режат глави и да дерат живи хора, в борба за, такова, свобода - вършат много силна работа. Но да се вмъкват в цивилизовано общество и да вършат шпионска и подмолна работа, барабар с вербуване и разните обществени изяви...

И после чета новото издание на "Плейбой" (американското). Там пък интересен списък на частни контракти, свързани с военни действия, уреждане на преврати, и други разни демократизиращи функций, за СЕГАШНАТА борба за свобода, значи.

И после се връщам обратно към Атлантическото Месечно, и чета някакво излияние на мокри сънища, как средният жител на Европейския Съюз има икономическа стойност под или сравнима с тази на среден жител на... щата Мисисипи... Леле каква беднотия са тия ЕС, значи. Само не ми стана ясно къде се крият масовките по опашки за Зелена Карта от граждани на ЕС, в Алабама и Мисисипи...

Та, мисълта ми е, някои хора в пропагандния отдел имат американците за много тъпи! Пещерняци заплашват САЩ, пък и не само заплашват, ми насилили САЩ да влезе във война... Европейският Съюз, мамка им, не подкрепят САЩ - ама глей кви са бедни, все едно мисисипци... Та сборната идея на тези странни пропагандни ъгли е... американците да се усетят заплашени и да решат "сакън няма да сменяме президенто", щото - както е казвал Бай Ганьо - не му е времето.

На темата за който немуевременизъм, в републиканската администрация на Храстов, назначения, сериозно се е обсъждало отлагане на изборите за президент. До по-удобно време. Когато заплахата (от пещерняците?!) ще е отминала.

И снощи слушаме новините и специфичните заплахи за специфични сгради... Много специфични тези пещерняци, бе!

Което навява към размишления за разни помагачи на пещерняците, от конспирационните хипотези за кой всъщност е напраскал Световния Търговски Център и подобни.

Та току сведомниците получили заповед да развихрят шубето, или просто големия страх, че я изборите да бъдат отложени, я някоя друга мътилка се вдигне, че нали голяма риба в мътна вода се лови...

Ако Световният Търговски Център вярно е бил думнат от пещерняците, без помощ от разни юнаци дето знаят как да ходят с чорапи и обувки, за прощъпулник, така да се каже... Ум да ти зайде! Бе случват се чудеса на тоя свят...

Значи тази есен за изборите: ще има ли шубейго, или просто ще напридойде голям страх?

Мнения? Но без да включват "заплахи" от хора които тепърва учат различаване на дамски от мъжки одеколон, и уж надцакват САЩ в сблъсъка между цивилизацийте, един вид.!

Редактирано от Cв. Ckpoмни на 02.08.04 19:53.

Тема Тоя "някакъв" Брус Хофман ли е ?нови [re: Cв. Ckpoмни]  
Автор SR-71 (наблюдател)
Публикувано02.08.04 21:28

Интересувам се за да видя дали мнението ми съвпада със тенденцията на статията която коментираш. Ако е от същият автор , с удоволствие бих ти го дал. Мнението де. Ти нали нямаш нищо против? Щото да коментирам твоите разсъждения не си заслужава.
Тебе кое всъщност те интересува - мнението на участниците по написаното от теб или по написаното в статиите ? Има разлика , си мисля аз - едните са доказани неща, другото си е просто твое мнение. Да?

невидим

Тема Re: До Светиятанови [re: Cв. Ckpoмни]  
Автор Borislav (анти)
Публикувано03.08.04 00:28

Свети, имам едно несъгласие с теб относно г-н Бушев.
Аз съм против двете голямобратски партии и съм член на Конституционната партя, така че нямам никакви връзки с Бушевата династия
Отнася се до гласоподавателните цифри.
Пд всички преброителни данни, Бушев/Храстов печели гласовете с около 3000 над г-н Горски. Демократите опреброиха 2 или 3 пъти гласовете въс Флорида и не можаха да изкарат дори равни номера. Дори с анулирането на гласокартоните с "висящи хартийки" и отказ да преброят военните гласове от чужбина. Така, че демократската машина няма никакво доказателство за това, че Горски имал повече гласове. Цялата работа е истерическото желание на демократите да имат още 8 години власт.
Демократската партия е нищо повече от свърталище на комунисти. Републиканската партия е нищо повече от събор на социалисти с фашистки характер (САЩ е много близо до това, което беше Германия през 1934 година). Така, че ако се надяваш да видиш добро от която и да е от тези две партии, Бог да те пази.

Тема Re: До Светиятанови [re: Borislav]  
Автор Pимлянин ()
Публикувано03.08.04 01:28

Първо ... Германия през 1933

А ако си зададеш въпроса :
Какъв избор имаше Германия през 1933 ?

Тема Re: Шубенови [re: Cв. Ckpoмни]  
Автор Ecнaф (The Boomer)
Публикувано03.08.04 01:30

На мен ми е по-интересно как Кери ще сменя името на Македония (ще подкрепи искането на Гърция). И какви други съществени промени щяло има на Балканите.

Също така, чудя се какво означават думите му: "'Аз ще бъда такъв главнокомандващ, който никога няма да въвлече САЩ в погрешна война". Да живеят правилните войни, демек.

А новата му "политика на надеждата" е обещанието за равенство. Понеже в Щатите "все още има разделения по богатство, класа и раса" (думи на кандидат-вицето, Джон Едуардс). Което не пречи на Тереза и Джон Кери да имат над 1 милиард долара като оценка на сп. "Форчън". Ех, този кетчуп

, наследен от първия съпруг на Тереза...

Agent of Change

Тема Re: Шубе, значи, или просто голям страх?нови [re: Cв. Ckpoмни]  
Автор Pимлянин ()
Публикувано03.08.04 01:54

Ами ако се опитаме да зададем конкретни Въпроси, без инсинуации и без коментари, та всеки да си отговори :

1. Носят ли чорапи и обувки Арабите ?
2. Режат ли глави и дерат ли живи хора ?
3. Вмъкват ли се в цивилизовано общество да вършат шпионска и подмолна работа ?
4. Средният доход на гражданин на ЕС по-нисък ли е от този в Мисисипи ?
5. Заплашени ли са от тероризма американците ?
6. Рязаните ли взривиха Световния Търговски Център ?
7. Атентатите срещу черкви в Ирак не е ли признак за война на Непримиримите Различия ?

А, преди да апелираш за сериозни коментари отговори с да или не на тези въпроси. И вече ти казах ... времената , в който те четяха само ... хммм. ....само наивници минаха ... давай го малко по-сериозно, дай референции ... от къде, как ... иначе скоро никой няма да коментира силно пристрастните ти лични мнения ... пак ти казвам ... нищо лично, просто не държи отникъде ...

Редактирано от Pимлянин на 03.08.04 01:57.

Тема Правилно си забелязъл, силна омраза неводинови [re: Pимлянин]  
Автор Бълrapин® (антикомунист)
Публикувано03.08.04 02:49

до добри качества,
А за него бих го съжелил за това че мъка изпитва всеки ден осъзнавайки че се събужда в хамерика.

Тема Re: Шубе, значи, или просто голям страх?нови [re: Pимлянин]  
Автор Бял Бpoдниk (Другият)
Публикувано03.08.04 02:55

Мислех си да ви напиша, колко сте прости в грубостта си към Светията, обаче после се отказах. Защото е обратното.

Нека Светията ме поправи ако бъркам, обаче за пореден път ми се струва, че не сте разбрали темата. Аз прехласване по Кери не забелязах. Забелязах обаче протест срещу пропагандната машина, дето се опитва да промива мозъци, да внушава.

Добре, бе хора, Кери е комунист и сатана, ОК. Обаче следва обикновен, простичък въпрос - това прави ли Буш по-качествен? Покажете ми, ако обичате, принципната разлика м/у тези и последните кметски или президентски избори у нас. Ха избирайте м/у трън и глок, де!

И американците колкото искате се засягайте, обаче куца системата. Аз за Кери нищо не знам. Но като чета тук това-онова, определено не ми харесва. Е, каква е тази система, дето има нужда от толкова силна пропаганда... през която могат да минат само типове като Кери и Храстов??? Ми тя по този показател е същата, като у нас. Е, по много други е напред, но... има време.

Както е казал оптимиста: "Има и по-лошо."

Това е само форум.
мооре, гьостерица...

Редактирано от Бял Бpoдниk на 03.08.04 03:02.

Тема Re: Шубе, значи, или просто голям страх?нови [re: Бял Бpoдниk]  
Автор Бълrapин® (антикомунист)
Публикувано03.08.04 03:28

Хората тука преценяват преди да пуснат бюлетината, колкото за "грубостите" не са отправени незаслужено.

Тема Какво ми намигаш?нови [re: Бълrapин®]  
Автор Бял Бpoдниk (Другият)
Публикувано03.08.04 04:15

Скромния нали е най-големия псувач във форума, та затова...
Абе, не се ли усещате, че като храчите без да е предизвикано, само показвате, че нямате какво да кажете.

По темата. Ако ти покажа два средни пръста, ти кой ще избереш?

Това е само форум.
мооре, гьостерица...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.