|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
БРАВО ИВАНЕ - БОЙ ЗА ГАЗЕТАРЯ....!!!!
|
|
Автор |
Peaлиcт (жидомасон) |
Публикувано | 26.03.04 14:11 |
|
Иван Костов удари фоторепортер на вестник "24 часа" в кулоарите на парламента
Иван Костов се е нахвърлил върху фоторепортера на вестник "24 часа" Николай Литов, в момент, в който журналистът се опитвал да го снима в кулоарите на парламента. Скандалът е избухнал, когато бившият премиер излизал от стаята на ПС на ОДС.
"Защо ми светиш в очите, бе?". Това е заявил Иван Костов, след като забелязал, че приклекналият фоторепортер на “24 часа” Николай Литов го снима. “Просто си върша работата” отговорил Литов. Костов посегнал на два пъти към фотографа, но успял само да измести обектива на апарата. “Изненадах се, че реагира така. Не е за първи път Костов да ни гони, но не съм очаквал да ми посегне. Няма да спрем да го снимаме, все пак това е Иван Костов”, заяви в парламента Николай Литов.
В 15 ч. Иван Костов ще посети редакцията на вестника, за да се срещне с фоторепортера и да му се извини.
Манипулациите вече започнаха. Направо го е пребил от бой...ама важното е да се напише. По радиото казаха, че Костов е отказал да го снимат, защото имал проблем с очите и не му понася светкавицата. Това обаче нищо не означава за газетаря и той светва със светкавицата. Аз да бях на Костов щях да наритам наглия фоторепортер.
Костов не е длъжник на НИТО ЕДИН БУЛГАРИСТАНСКИ ВЕСТНИК. Всичките газети са негови морални длъжници за годините през които непрестанно изсипваха порой от грозни лъжи и клевети. Никой от тях няма право да изисква от него каквото и да било, а най-малкото пък добро отношение. Сигурно и този "мъж" от "24часа" ще се разциври, че Костов го е бил. Сигурен съм, че и останалите медии ще ревнат в един глас, стреснати от "побоя" нанесен от Костов. Очакваме подробности. Гответе се за купища лайна и помия...
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Peaлиcт на 26.03.04 14:13.</EM></FONT></P>Редактирано от Peaлиcт на 26.03.04 16:25.
| |
Тема
|
Друга песен щеше да пееш
[re: Peaлиcт]
|
|
Автор |
БиrEъp () |
Публикувано | 26.03.04 14:23 |
|
ако го беше направила Надя и Софиянски. Недай си боже пък да беше някой от НДСВ или БСП.
Предполагам щеше да иzлеzеш със zаглавие "Пречат на свободата на словото и бият журналист" (с големи букви)
Ив. Костов е публична личност и всеки може да го снима.
Явно и той съжалява zа хулиганската си постъпка след като му се е иzвинил.
| |
Тема
|
Re: БРАВО ИВАНЕ - БОЙ ЗА ГАЗЕТАРЯ....!!!!
|
|
Автор |
Heidrich (минаващ) |
Публикувано | 26.03.04 15:08 |
|
Ма той Ваньо само го помилвал "газетаря" , пък можеше да му избоде едното око поне.
| |
|
ще те счупа.Боклук такъв.Като чуя турчин да казва на моята страна "Булгаристан"-откачам.Но лайнар като тебе,който се поставя вече и над България го смачквам.Обзалагам се с теб пред всички от форума,че на 30 секунда след срещата ни ти ще си "дебаркирал".
| |
|
Още един Прима патриот!
| |
Тема
|
Мъ, при драгалевския ром....
|
|
Автор |
Topepo (AlteSchlampe) |
Публикувано | 26.03.04 15:37 |
|
този тип отношение си е съвсем нормален и в реда на нещата. Любимите му изрази включват: "Ще те смачкам!" и тем подобни бисери.
Така че, нищо ново под небето синьо. Костов си е Костов....
митре чилякот е проз опати га - милиционерско послание
| |
|
само така!
Ще му свети в очите..., айде де. Тези журналя за какво се мислят бе, папараци ньедни!!!
Бой тяхната мама проклета и никакви извинения!!!

| |
|
Снощи гледах една "хубавица"-журналистка с външност "ала Сашка Васева" при Милен Цветков, която се изживяваше като първа познавачка на правните въпроси. Бе много жалко момиченцето!
ДОБРОТО ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА!
| |
Тема
|
КАКВА БИЛА ИСТИНАТА!!!!
|
|
Автор |
Dobrata (добричка) |
Публикувано | 26.03.04 15:51 |
|
С Иван Костов винаги има инциденти в рамките на нормалното, коментира Николай Литов
26 март 2004 | 14:45 | БНР, “12 плюс 3”
Фоторепортерът Николай Литов каза, че не е правил нищо по-различно от това, което прави всеки ден- като акредитиран журналист в парламента да снима. “Идваше срещу мен, в момента, в който ме подмина почти, посегна. Хвана апарата, опита се да ми го дръпне, не да го вземе предполагам, просто да го извие, за да не му “светкам в очите”, както той се изрази”, посочи Литов. Така Литов обясни случаят по-рано днес, при който народният представител Иван Костов е посегнал на фоторепортера на вестник “24 часа” Николай Литов в кулоарите на парламента. Свидетели на инцидента разказаха, че Костов два пъти е замахнал с ръка към Николай Литов, раздразнен, че го снима. Депутатът от ОДС и бивш премиер Иван Костов е хванал с ръка обектива на фотоапарата на Николай Литов, по-късно Костов се извини. По думите на фоторепортера с Иван Костов всеки път има инциденти в рамките на нормалното: “Не ме снимай”, “Що ми светкате в очите”, “Разкарайте се” и епитети по адрес на журналистите, но никога не е посягал.
Случаят с Иван Костов напомни инцидента с бившия министър на правосъдието Теодосий Симеонов, министър от кабинета на Костов. Тогава Теодосий Симеонов посегна на фоторепортер на в. “Сега” Александър Михайлов, което бе повод Съюзът на издатели на всекидневници в България и всички електронни медии да реагират остро.
ЗНАЧИ КОСТОВ НЕ Е ПРЕБИЛ ЖУРНАЛИСТ, ПРОСТО ПОСЕГНАЛ С РЪКА КЪМ ФОТООБЕКТИВА!
ДОБРОТО ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА!
| |
|
Нещастен прима-патриот. Май нямаш нищо против, че Доган ще получи най-високото държавно отличие, а....???
Така е, държавата в която това се случва се нарича БУЛГАРИСТАН....независимо дали ти харесва....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|