|
Тема
|
СДС / ОДС - кои бяха тия?
|
|
Автор |
TimeKiller (безделник!) |
Публикувано | 11.03.04 22:07 |
|
Като гледам к'во става в клуба и к'ва братоубийствена война се води между двете течения на "правата" вяра... се питам не дали ще вземат някога властта а дали ще влязат отново в парламента... Амин!
На челни позиции стадо магарета слага някой катър! Изпитaнa мapka
| |
Тема
|
Хохохо - щом ПИТАШ, значи те боде нещо в задника!!
[re: TimeKiller]
|
|
Автор |
Fire_Fury (Огнен) |
Публикувано | 11.03.04 22:11 |
|
И кво като дойде твоята любима БСП?!? Ще осере пак всичко. $3 заплати, $1 пенсиите. Или още по-лошо ще е при Жан Втори. Хахаха. И на кой ще се молиш после да ти спасява зЗадника??? На някой от десните.
Иначе, ще гледаш миниатюра на "Русия се разпада и загива". По нашенски. Щото, щом червените боклуци НАЙ-БОГАТАТ СТРАНА В СВЕТА, Россия, направиха на развиваща се.... С по-малък ВБП от Индонезия или Индия...

| |
|
Не всеки който пита го боде нещо в задника :-) Не бъди тесногръд и приеми простичката истина, че хората на тоя свят са различни и не всички приличат на тебе.
Извън шегите - точно това е което ме "боде в задника" - че БСП наистина ще вземе да дойде на власт...
А по- убеден привърженик на капитализма от мен трудно ще намериш, само че т'ва не е за твойта глава - Костов, Надка и компания са толкова десни колкото Dobrata е танцувала модерен балет...
На челни позиции стадо магарета слага някой катър! Изпитaнa мapka
| |
|
Мани тва "сладур", че ми прилошава. Падам си само по жени.
Разбира се, че си различен от мен. Всеки е различен от другия. Някои са по-умни, други по-глупави. И т.н.
Костов и Надето бяха добри политици. Не знам точно сега какво става с тях, със СДС, но ПАК (както и предните 13 години) съм на мнение, че СДС ще преодолее тези дрязги (вечни в тази организация).
И ЗАСЕГА няма по-малко зло от тях. Практиката го показва. Експериментът, Времевий Убиец, експериментът. А той е последна инстанция. Другото е дървена философия.

| |
|
какво е валутен борд. Ама изобщо не ще и да знае, в неговия ограничен мозък е пак Виденов, пак зърнена криза (леле, Добрата приказваше за хляб по 4 кинта за тва време), след това - пак Мангалът на бял кон.
Дотук са способностите на великия учен. Научил се е от дядо си, вуйчо си и всичката тъпа сволоч около него да гледа все назад, щото напред не се знае кво ще види.
Zzloba
Тю, пак язък!
Иван Костов след изборите 2005 г.
| |
|
Изкараха два сезона в "А" група, но понеже не направиха нищо впечатляващо, сега са във втора дивизия, на път към трета.
Амин.
Това е само форум.
мооре, гьостерица...
| |
|
|
|
|