Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:04 16.07.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Тема СДС / ОДС - кои бяха тия?  
Автор TimeKiller (безделник!)
Публикувано11.03.04 22:07

Като гледам к'во става в клуба и к'ва братоубийствена война се води между двете течения на "правата" вяра... се питам не дали ще вземат някога властта а дали ще влязат отново в парламента... Амин!

На челни позиции стадо магарета слага някой катър! Изпитaнa мapka

Тема Хохохо - щом ПИТАШ, значи те боде нещо в задника!!нови [re: TimeKiller]  
Автор Fire_Fury (Огнен)
Публикувано11.03.04 22:11

И кво като дойде твоята любима БСП?!? Ще осере пак всичко. $3 заплати, $1 пенсиите. Или още по-лошо ще е при Жан Втори. Хахаха. И на кой ще се молиш после да ти спасява зЗадника??? На някой от десните.

Иначе, ще гледаш миниатюра на "Русия се разпада и загива". По нашенски. Щото, щом червените боклуци НАЙ-БОГАТАТ СТРАНА В СВЕТА, Россия, направиха на развиваща се.... С по-малък ВБП от Индонезия или Индия...

Тема Сладур!нови [re: Fire_Fury]  
Автор TimeKiller (безделник!)
Публикувано11.03.04 22:27

Не всеки който пита го боде нещо в задника :-) Не бъди тесногръд и приеми простичката истина, че хората на тоя свят са различни и не всички приличат на тебе.
Извън шегите - точно това е което ме "боде в задника" - че БСП наистина ще вземе да дойде на власт...
А по- убеден привърженик на капитализма от мен трудно ще намериш, само че т'ва не е за твойта глава - Костов, Надка и компания са толкова десни колкото Dobrata е танцувала модерен балет...

На челни позиции стадо магарета слага някой катър! Изпитaнa мapka

Тема Ай, ай, ай...нови [re: TimeKiller]  
Автор Fire_Fury (Огнен)
Публикувано11.03.04 22:44

Мани тва "сладур", че ми прилошава. Падам си само по жени.

Разбира се, че си различен от мен. Всеки е различен от другия. Някои са по-умни, други по-глупави. И т.н.

Костов и Надето бяха добри политици. Не знам точно сега какво става с тях, със СДС, но ПАК (както и предните 13 години) съм на мнение, че СДС ще преодолее тези дрязги (вечни в тази организация).

И ЗАСЕГА няма по-малко зло от тях. Практиката го показва. Експериментът, Времевий Убиец, експериментът. А той е последна инстанция. Другото е дървена философия.

Тема Тоя изобщо не може да стоплинови [re: TimeKiller]  
Автор Zzloba... (победоносец)
Публикувано11.03.04 22:49

какво е валутен борд. Ама изобщо не ще и да знае, в неговия ограничен мозък е пак Виденов, пак зърнена криза (леле, Добрата приказваше за хляб по 4 кинта за тва време), след това - пак Мангалът на бял кон.

Дотук са способностите на великия учен. Научил се е от дядо си, вуйчо си и всичката тъпа сволоч около него да гледа все назад, щото напред не се знае кво ще види.

Zzloba

Тю, пак язък!
Иван Костов след изборите 2005 г.

Тема Имаше едни такива...нови [re: TimeKiller]  
Автор Бял Бpoдниk (Другият)
Публикувано12.03.04 23:28

Изкараха два сезона в "А" група, но понеже не направиха нищо впечатляващо, сега са във втора дивизия, на път към трета.

Амин.

Това е само форум.
мооре, гьостерица...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.