|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Киото да го духа
|
|
| Автор |
Analyser (участник) |
| Публикувано | 17.01.04 13:49 |
|
|
Затопляло се било. Може би в левашки Холивуд. В Торонто тия дни беше регистрирана температура -40С.
Да го духат всички противници на затоплянето, дето никакво го няма.
"Community, Identity, Stability"
632 A.F. (After Ford)
| |
|
|
|
Ти си като оня генерал от БНА, дето една седмица следчернобилската авария възкликнал възмутен "Абе, какво толкова раздухват? Нали вчера един войник изпи пред мен цял литър прясно мляко и нищо не му стана".
Виж, това, което много елементарно може да се обори, е опасността от глобално засушаване вследствие на глобалното затопляне - глобалното затопляне води до по-голямо изпарение на водата от световния океан и оттам до повече валежи.
| |
|
Тема
|
Re: Що лъжеш хората, бре?
[re: Analyser]
|
|
| Автор |
Toнчo (полузапознат) |
| Публикувано | 17.01.04 14:36 |
|
|
Беше -22, а това за wind chill-a оди да го разправяш на баба ми на хурката.
| |
|
|
|
и внуците, ако смяташ да си правиш деца ...
в България все повече се забелязва следната тенденция ... пролет и есен няма ... няма го това плавно преминаване от от сезон в сезон ... на всичкото отгоре нито лятото е лято нито зимата зима ...
Изкуството на войната е всъщност изкуство на мисленето- Су Дзъ
| |
|
|
|
Това е като всекидщневните "открития" на учените. Първо пий витамини, сега не пий,че водели до рак. Яж повече риба, сега недей, че била гледана в рибарници и тъпкана с антибиотици.
Та и със затоплянето същата история. Досега не е доказано еднозначно, че наистина има дълговременно затопляне. Да не говорим пък за причините му.
632 A.F. (After Ford)
| |
|
|
|
Дори и Мунчо, който не е с всичкия си, обича Русия
(кандидатстудентски бисер)
| |
|
|
|
На язовир "Широка поляна" има 50 см лед и костура е полудял, а той ми разправя че нямало зима в България.
Еееей, т'ва чиновниците в МЗ освен фентъзи да пишете в работно време за нищо не ви бива !
Лошо Диканчев, лошо ! 
| |
|
|
|
кой пише фентъзи бе, параноик?
къв е тоя Диканчев дето те преследва ... ?
две години подред аз пролет не съм забелязал ... март, април до средата на май студ и после изведнъж жега ... какъв костур, каква пастърва ...
Изкуството на войната е всъщност изкуство на мисленето- Су Дзъ
| |
|
|
|
или само тролваш като Камерунеца? Имаш ли понятие, че глобалното затопляне (което наистина още е само теория, но със солиден доказателствен материал зад гърба си), не означава. че всеки ден ще е топло, ами че средната температура за годината ще е по висока.
| |
|
Тема
|
Тия дни четох, че открили тайната на Страдивариус
[re: Greenleaf]
|
|
| Автор |
Analyser (участник) |
| Публикувано | 17.01.04 23:28 |
|
|
През 17 век температурата била по-ниска и дървото от които са правени неговите инструменти било по-плътно. Затова и не могат да ги имитират. Няма го тогавашният явор. Той живее около 150 години.
Пита се в задачката, кой е виновен, какви хипотези имаш за захлаждането през 17 век и с помоща на кое международно съглашение е била върната нормалната земна температура?
632 A.F. (After Ford)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|