Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:15 14.07.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема ВЛЯЗОХА С ГРАНАТОМЕТ ВЪВ МВнР....!!!нови  
Автор Peaлиcт (жидомасон)
Публикувано07.01.04 10:41

Така е то - поредният абсурд в абсурдната република Булгаристан стана факт. "Господари на ефира" хубаво се изгавриха с нещастното правителство:

Дейвид реши да изпробва предохранителните мерки в някои родни институции, за да видим какво се прави за сигурността на хората в нашата страна.

Оказа се, че вкарването на цял гранатомет в българско министерство не е кой знае какъв проблем. Скрито между стативите за камера, оръжието беше вкарано от екипа на “Господари на ефира”. По-странното е, че никой не провери легитимността на екипа, нито съдържанието на внасяните куфари. Дейвид и колегите му влязоха с журналистически карти, които никой дори не погледна. По същия начин би могъл да влезе и всеки терорист, който си подготви фалшива карта. РПГ-то мина през входа безпроблемно.

Така насред пресконференцията на Външно, Дейвид запита говорителят Любомир Тодоров дали е нормално в сградата да се влиза с оръжие. След като г-н Тодоров отговори доста уклончиво, че това е работа на охраната, Дейвид лично му демонстрира РПГ-то, което стоеше в средата на залата за пресконференции. Запазвайки хладнокръвие, говорителят дори благодари на екипа на “Господари”-те за загрижеността им за сигурността на хората в министерството.

Егати ташака - това оръжие, което нашите войници в Кербала нямаха за да спрат терористичната атака, се оказа че лесно може да влезе в правителствената сграда. Мерките за сигурност в нашата страна не струват нищо. Властта у нас е разграден двор в който всеки може да прави каквото си иска.
След като Българската армия допусна да се изложи по най-кифладжийски начин в Ирак, демонстрирайки абсолютната некомпетентност на командването, министерството на външните работи побърза да докаже, че може да се издъни още повече. Насраната жалка охрана пък решила да показва мускули и арестувала на излизане журналистите:

За нуждите на шоуто РПГ-то е предоставено от директора на Националния исторически музей.Тези доводи не попречиха на охраната на министерството да реагира, макар и със закъснение и да спре гранатомета ... на излизане....
...арестувани са и режисьорката, и операторът на репортажния екип. Всички те са задържани в 1 РПУ за срок от 24 часа. Според полицията има нужда от разследване на евентуално престъпление. Не така смята адвокатът на “Господари на ефира” Рени Цанова, която твърди, че престъпление няма, защото оръжието е негодно за употреба. Очаква се становище по въпроса да вземе и външният министър Соломон Паси.

По-важното е, че абсурдният на пръв поглед план на Господари-те успя. След като е възможно подобно нещо да се случи и дори управниците ни не са защитени, как да очакваме, че някой ще защити обикновените хора от т.нар. бизнесмени, които влизат навсякъде с оръжията си и никой не си и помисля да ги спре.

Така е товарищи - булгаристанските институции вече не стават за нищо освен за пародии и подигравки. Подобно безхаберие и изключителната некадърност на всички равнища нямат аналог в нашата история.....

За нищо не ставате товарищи.....ЗА НИЩО.....!!!!

Редактирано от Peaлиcт на 07.01.04 10:46.

Тема институциите са много добри в друга сферанови [re: Peaлиcт]  
Автор Пивo (nutter)
Публикувано07.01.04 10:47

Да взимат парите на хората и после да си измислят оправдания за да ги изхарчат.

Ad astra per aspera

Тема Re: ВЛЯЗОХА С ГРАНАТОМЕТ ВЪВ МВнР....!!!нови [re: Peaлиcт]  
Автор Щиpлиц (щaндapтeнфюpepSS) (непредсказуем)
Публикувано07.01.04 11:04

Прасето заколиха ли го вече пред вратите на МнВР

Тема Re: ВЛЯЗОХА С ГРАНАТОМЕТ ВЪВ МВнР....!!!нови [re: Peaлиcт]  
Автор Caмия Инжинep (Още едно, моля!)
Публикувано07.01.04 11:14

Аз бях изревал от сърце в моята тема "Никакъв национален траур" че от нашите политици не става и чеп за зеле.
Това с Дейвид е просто илюстрация - да, не става!

Тема Мдаа, след като Външния могат да вкарат гранатометнови [re: Peaлиcт]  
Автор Areнт ()
Публикувано07.01.04 11:24

в задния двор при уж засилени мерки за сигурност (нали Паси правИ среща с шефовете на спецслужбите именно за засилване на сигурността на Външно и посолствата) ...

Тема Що да го спират човека, бе...нови [re: Peaлиcт]  
Автор CKИTниk (неоморален)
Публикувано07.01.04 14:45

Нали виждаш, че няма чалма, брада и чаршаф до земята... значи си е наш, за чий да го спират.

Щастието не е в парите, а в тяхното количество

Тема Re: Що да го спират човека, бе...нови [re: CKИTниk]  
Автор Capt.Vimes (член)
Публикувано07.01.04 16:58

Ама той много добра услуга направи на всичките си колеги

Тема Абе я виж какво става към Враня [re: Peaлиcт]  
Автор Пaвлиk Mopoзoв (бдителен)
Публикувано07.01.04 21:03

Сигурно могат да внесат и зенитна остановка във Външно министерство или в МВР, ама покрай Враня не може врабче да цвъкне. Пазят си царчока и това си. Да не би някой да му открадне ченето или боята за коса.

ДВЕ БЕЗ ТРИ НЕ МОЖЕ, ЗАТОВА ЛУЧАНО ЩЕ БЪДЕ ДОБЪР КМЕТ (Симеон)

Тема Re: Абе я виж какво става към Вранянови [re: Пaвлиk Mopoзoв]  
Автор Dobrata (добричка)
Публикувано07.01.04 21:12

О, затова ли не се е показвал наскоро? Аз си мислех, че си е в Мадрид. Или в Банска Бистрица, но доста студеничко стана, та не знам, дали ще може да си плати отоплението. Горкото Величество - плешиво, нестабилно и жалко. Какво ли ще прави с имотите?

ДОБРОТО ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА!

Тема 14 години демокрация,нови [re: Peaлиcт]  
Автор al pacino (l'attore)
Публикувано07.01.04 21:42

14 години цирк. Ако и да звучи абсурдно, една от причините да обичам България е, че там всичко се превръща в някаква забавна трагикомедия. Американците много обичат с гордост да казват "само в Америка", с повод или без повод, но аз винаги съм си мислел, че ние българите имаме повече поводи да употребяваме този израз. Какъв е тоя Дейвид Славчев бе? Ще умра от смях. Достоен продължител на традицията на Силвестър Милчев и Ричард Груев. И поредната "сензация" - известни журналисти от гледано предаване на най-голямата ни телевизия посещават външното ни министерство, и на въпроса "какво носите в чантата" отговарят - "ми тва е статива за камерата". Ами тая "сензация" си е направо изсмукана от пръстите. Следващия път Слави да покани някой министър в шоуто си, и да го изненада, че под бюрото си е скрил базука примерно. Интересно ми е журналистите какво очакват. Аз ако съм на мястото на охраната на министерствата, вече ще събличам на входа всички журналистки да ги претърсвам. Кой има интерес от такава параноя? Бе що толкова се натискате България да става полицейска държава, не мога да разбера.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.