Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:13 03.11.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Крадливият циганин пак лъга на поразия.нови  
Автор Zzloba... (предизборен)
Публикувано05.10.03 16:56

Баси дебила!

Щял да маркира историята! Брей, не е зле дребно мангалче да си дава грандомански самооценки. Такъв самовлюбен идиот още не беше се е пръквал по нашите земи.

Даже Живков караше разни други да го хвалят, вместо да посочва сам себе си.

Zzloba

Куда Вы? В Болгария?
Прякор

Тема Re: Крадливият циганин пак лъга на поразия.нови [re: Zzloba...]  
Автор Aнтиkoмyниcт (заклет)
Публикувано05.10.03 17:03

Аз не съм напускал политиката и аз ще бъда в политическата история независимо дали го искам или не го искам, дали ме гонят от там моите врагове и неприятели, аз ще остана в политическата история на България като реформатор, който е извършил едни от най-тежките реформи, отправили България към добруване и благоденствие.

Абсолютна истина.

Дума по дума.

Ти какво точно искаш да кажеш срещу това, товарищ?

Царчок след демарш на посланик от НАТО

Тема Да, бе, да.нови [re: Aнтиkoмyниcт]  
Публикувано05.10.03 17:24

И мълчал две ГОДИНИ, щото се бил изморил от управлението. Ми ако беше спечелил изборите, къв щеше да го дъвче, а?

Надето щяла да спечели в София, АКО МНОГО ЖЕЛАЕЛА. Баси и тъпотнята.

И кой дава най-висока оценка на циганчето? Самият ТОЙ! Мдам, освен Дучето и Нерон не съм чувал за подобна лудост. Че ще влезе в историята, ще влезе, ама не като реформатор, а като кокошкар.

Ей, има ли още тъпаци, които да му вярват?

Zzloba

Куда Вы? В Болгария?
Прякор

Тема Не съм го слушалнови [re: Zzloba...]  
Автор Pala4a (Палача)
Публикувано05.10.03 18:04

това интервю но попрочетох няколко цитата с грандиозни изцепки тук. Не е важно какво ще каже костоф, не е важно какво ще каканижат костовичарите. Важното е че костоф си е същият, до болка познатият мангал. Тоталните му изцепки го порвържадват. Пикая му на сурата дебилска ... преди 2 годинои се изцепи, че щял да става некъф фар ли .... маяк ли .... ся пък вече паметник нерукотворен си бил изградил. Баси гамена безбожен ! Бе шиле безнадежно, дай 10 лева на някой братчед-циганин да те хвали бре, мое ли да си такъв чук. Ми той Царя, дето е Цар на всички българи не си е позволявал такава арогантност но скромност, смиреност, благородство и доброта безгранична излъчва .. И без да го казва, нито да го иска или стреми към това,Той Царя ще остане в историята но манбгала на боклука !

Тема Злоби......нови [re: Zzloba...]  
Автор lCO_FlN (търсещ)
Публикувано05.10.03 18:06

........кажи как Симеон стабилизира макроиконимически България?

Не се занимавай с хора, чийто капацитет не можеш да си обясниш!

Вратата винаги е затворена за нямащия очи да я види!

Тема Като намали бюджетния дефицит,нови [re: lCO_FlN]  
Публикувано05.10.03 18:21

без да се катурне колата.

Но сега темата е за самохвалствата на Мангото, ако не си забелязал. Дето бил уволнил министри, щото "му загубили доверието". Че нали тва го питат вече трета година - аджеба, защо са го загубили?

За втората част от постинга ти, сополивецо, ти отде си мислиш, че можеш да даваш оценки на когото и да е? Например, така и не можа да стоплиш къв гений съм и как ще вляза в Историята с еееей толкова голям паметник (отворих две насрещни ВРАТИ, за да си разперя ръцете достатъчно), хем се знаем от години.

Zzloba

Куда Вы? В Болгария?
Прякор

Тема Re: Да, бе, да.нови [re: Zzloba...]  
Автор drug (ентусиаст)
Публикувано05.10.03 18:22

Лъже! Не е вЕрно!

Тема Мдам, сега Надето, поумняланови [re: drug]  
Публикувано05.10.03 18:28

от гениалното интервю, клечи пред огледалото и си повтаря: "Искам пък да бъда кметица! Искам пък да бъда кметица! Искам пък да бъда кметица! Искам пък да бъда кметица!"

Те на тва му се вика предизборна стратегия, измислена от най-великия стратег на всички времена.

Zzloba

Куда Вы? В Болгария?
Прякор

Тема Ззлоба,нови [re: Zzloba...]  
Автор Mими и Лили (каки)
Публикувано05.10.03 18:33

сериозно питам.
Кажи точно какво не ти е харесало в управлението на Костов, какво ти е взел, какво не ти е дал (по именно и поцифрово).

п.п. Сърцето ми се къса на две като те гледам как се мяташ. Получих наследство у Варна - 3 дка. море (Черно море), ще взема, ще се фана и ще ти ги подаря, за да ти се успокои и нервата и ззлобата.

Тема Сажи как ще отзовава Симо депутати? :)нови [re: Zzloba...]  
Автор Velikolepnata (непривита)
Публикувано05.10.03 18:53

Виж, ти поне откровено се отрече от избирателите на НДСВ.

Главното предимство на соца е успешното преодоляване на трудности, отсъстващи в другите системи.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.