|
Тема
|
ВИДЯХТЕ ЛИ КЛУБА ВАСИЛ ИВАНОВ-ЛУЧАНО?
|
|
Автор |
ЛУЧAHO (кандидат-кмет) |
Публикувано | 27.09.03 10:15 |
|
Абе видяхте ли НДСВ пусна такъв клуб? Направо ще падна от смях... Може ли един сладкар да стане кмет? и как ще стане така че неуспелия висшист ще спре да ръси простотии от рода че времето след 1934 било много хубаво. Ми то само с PR не става царедворцииии трябва малко акъл ама там положението е трагично
гласувайте за себе си!
| |
|
Ся седерастите ще се гърчат защо няма клуб на Надка-Патка. И преди имаше клуб ,,Попитай Първанов'', и пак нямаше клуб ,,Чуй цвиленето на путьо стоянов''. Само така, дираджии - тотална цензура на гнилите седерастки идеи ! Ура !!!  
| |
|
ноо яко
Май е точно като за теб.
А що се отнася до клуба,естествено не очаквам лайномет като теб да схване какъв пореден автогол е това и колко отвратени ще бъдат разбралите за клуба(може и да го посетиш,та да се увериш).Така че на мен поне си ми е много гот от съществуването на такъв клуб
| |
|
И на мене ми е много гот !
Аз казваш съм лайномет, а ти какъв се падаш тогава - лайнояд ?
ПП: Нямам нищо общо с . 
| |
|
Ами,щом ти е гот-отивай поне ти да кажеш някоя добра дума,че сме на път сериозно да го комплексираме човечеца и направо почна да ми става жал 
| |
|
Ето ти идея как да го подкрепиш-отиваш и пишеш,че е много хитър ход това с малките букви,понеже така демонстрира пред хората своята безгранична скромност 
| |
|
Виждали сме управленци с много малко акъл, макар и придобили "висше образование". Мина времето на празните дърдорковци. Сега не е важно как говориш, а какво вършиш. А Лучано е човек на действието. Супер готин е и не е гадняр. Все пак Стефчо ще си бъде кмета - лошо нема!
"Цялото минало умря вчера. Бъдещето се ражда днес!"Китайска поговорка
| |
|
|
|
|