Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:00 04.11.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Пичове, ситуацията тука е смешна...нови  
Автор Golem (печен)
Публикувано05.09.03 12:03

Клуба е разделен на два лагера, в които попадат над 90% от пишещите. Синия лагер вади нож на умрелото куче "комунизъм", а антисиния лагер вадин нож на умрелото куче СДС. Нямате си и представа колко не-пишещи намират това за глупаво и колко умни хора отблъсква от клуба. Демек нивото е ниско. Бе забравете го това СДС и тоя комунизъм!

ПП: То е ясно, че Александров ще стане кмет. За хубаво или за лошо - ще видим.

Тема Няма да стане...нови [re: Golem]  
Автор Kyle Katarn (запознат)
Публикувано05.09.03 12:24

ако има отблъснати, по-добре да се направи втори клуб, тука е безнадеждно...
Но пък е весело

Тема Re: Пичове, ситуацията тука е смешна...нови [re: Golem]  
Автор Ginger. (глезанка)
Публикувано05.09.03 12:24

Печен не си прав!
А всъщност може и да си прав...............на кой ли му пука?!

Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар .

Автор Kpaли Mapko (мъжкаря)
Публикувано05.09.03 12:30

за кмета си прав за умрелото сдс си прав но за КОМУНИЗМА
не си прав. Няма да те убеждавам в това. Ти виж само цара какви ги надроби. Неща които бяха ясни само на нас комунистите. И нямаше начин да ви убедим ние с думи. Но неговите дела ви убедиха.
Както не веднъж съм заявявал КОМУНИЗМА
е бъдещето а бъдещето не може да умре.

Наше дело правое - мьй победим !!!

Тема Re: Пичове, ситуацията тука е смешна...нови [re: Kpaли Mapko]  
Автор Koмyниcт (новак)
Публикувано05.09.03 13:07

"Who want to live forever?!!!!"

Те за това си мумифицираме вождовете щото вярваме в безсмъртието!

Тема Re: Пичове, ситуацията тука е смешна...нови [re: Koмyниcт]  
Автор Golem (печен)
Публикувано05.09.03 13:14

Безсмъртието на комунизма е в неизбежната цикличност на повторението му. Обаче сега е по-мъртъв и от Луканов. И така ще е ПОНЕ още 20-30 г. А завръщането му никак не зависи от нашите комунисти. Нито от СДС, НДСВ, БСП, БКП, ВМРО, ССД, ДПС, че дори и от КПСС на зависи. Всъщност тези неща по-добре са написани в Библията...

Тема Re: Пичове, ситуацията тука е смешна... [re: Golem]  
Автор Koмyниcт (новак)
Публикувано05.09.03 13:14

Е, тя и политиката отблъсква умните хора по принцип...

Аз тук съм нов и отначало ми беше странно, че са останали някъде хора дето да ги владеят подобни страсти, но с времето започвам да си мисля, че то не е щото ги мотивира някаква чак такава титаничан взаимна омраза, а е по-скоро някакъв по-особен комуникативен ход. В смисъл, като те имат за готин те напсуват я на комунист я на седесар според изявените политически пристрастия...така... за добър ден..... МОже би е някаква рефлексия на носталгия по нещо отминало но скъпо....

В този ред на мисли не мога да не се присъединя към казаното от Крали марко за комунизма...........

Автор Koмyниcт (новак)
Публикувано05.09.03 13:18

Персони от типа на Владимир Спасов и колационният партньор на БСП Паунов имат за цел не толкова да работят за комунизма колкото да плашат населението . В смисъл, че като ги види някой нормален човек да се ужаси и да си плюе в пазвата щастлив че се е отървал....

Автор Never Mind (член)
Публикувано05.09.03 13:23

Изостават хората,

Едните още не са разбрали, че антикомунизма беше модерен 90-91 год. Пък другите, че на умряло куче не се вади нож. Има и няколко дрязги на лична основа. В интерес на истината от време на време се появява и някоя интересна тема има и разумни дето пишат, има и такива дето влизат в РАЗ УМ.

И аз съм за Малката Секира. И ще бъде за хубаво.

Тема Re: Пичове, ситуацията тука е смешна...нови [re: Ginger.]  
Автор Golem (печен)
Публикувано05.09.03 13:24

Глезанке права си!

Така или иначе тука си губя времето... Ама не би било зле ако и понауча нещо интересно. Ей така - полезното с приятното.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.