|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Да учредим преходното звание...
|
|
Автор |
exPesho (USA агент) |
Публикувано | 07.04.03 12:39 |
|
"Тъпото".
Да се дава на онзи, който е постигнал през месеца най-висока степен на късогледство и кретения в предвиждането на политически събития. За пръв носител на званието предлагам Ювиги. До избирането на негов наследник да се обръщаме към него като "Ювиги Тъпото". Евентуално можем да помислим и за непреходно звание (при повтарящ се рецидив на тъпота).
Всеки да си гледа своето: САЩ -света, а Франция - виното!
| |
Тема
|
Ами аз предлагам да помолим супорта да
[re: exPesho]
|
|
Автор |
Beнko (невЕрващ) |
Публикувано | 07.04.03 13:09 |
|
отчита в края на всеки месец постингите на Ювиги, Мърльо, Голямата пръдня, Ме, истерика и някои други кандидати на званието и да го присъжда на тоя, който е пуснал най-много постинги. Друго няма какво да се гледа
Даже може да спретнем една програмка за целта (за безпристрастност )
П.П.
На времето бях учредил една титла "Топ идиот на форума" . Най-дълго я носи Момчил, ама по времето на всеобщото углопяване преди 2 г толкова много станаха кандидатите, че беше невъзможно да ги проследя всичките. Затова избрах друг метод: Да замръзя времено връчването и да я връча на тоя, дето последен се откаже от мадридското куко.
Методът дава резултати. За сега в надпреварата сериозни позиции имат само Ювиги (начело) монтанския ръб и Другият ззлобар. Ззлобата, гьон-сурата, Ме, палячо, големия въз и истерика се включват епизодично колкото да не се забравя, че и те са били кандидати някога.
Други като Аполон например обърнаха резбата още преди стотния ден 
Ззлобата на глупака край няма! Глупостта на ззлобаря също
| |
Тема
|
Тъп, по-тъп, най-тъп....
[re: Beнko]
|
|
Автор |
skydiver (пич) |
Публикувано | 07.04.03 22:40 |
|
Джьувиги.
Наистина, по тъпо и по-злобно копеле едва ли може да се намери във форума.
Сигурно си бие чекии като види убит американски войник. Погледни му един от последните постинги. какво да го правиш. Неуспял емигрант, по-накъдърен и по-мързелив е сигурно от негрите в южна африка.
| |
Тема
|
Re: Да учредим преходното звание...
|
|
Автор |
Silver Wolf (Good Male Wolf) |
Публикувано | 07.04.03 22:47 |
|
Mislia che i Shtirlic imashe dosta tapi postingi. Da ne govorim za Typedef, ama te nalisa rusnaci, prosteno im e !
| |
Тема
|
Re: Да учредим преходното звание...
|
|
Автор |
Пaпaraл (говорящ) |
Публикувано | 07.04.03 22:51 |
|
А, бе, к'во стана, нещо се покриха лауреатите??
"Духа вятър .... " -както писа един от номинираните 
| |
|
Ювиги е ненадминат. По-голяма идиотия и по-голямо политическо късогледство рядко се срещат дори в Булгария.
Аз предлагам да предложим на съпорта на дира да запазва всичките му постинги в отделен форум, където всички негови почитатели да могат да влизат и да ги четат до насита.
"Като си погледна черновата, не виждам да съм правил много обещания" (Симеон)
| |
Тема
|
Я зарежи заяждането на дребно,
|
|
Автор |
Kaлин (познат) |
Публикувано | 08.04.03 04:01 |
|
ами кажи какво става с "14 декември".
Виждаш ли някакъв шанс или...?
| |
|
Най-тъпа е Аполина, която още не може да разбере кво, къде и защо става. Ювиги е по-скоро младо биче, което се пъчи да стигне по-заслужилите идиоти като Хистерика и Яростното арабче, които не се дават леко.
Мърлявия Филип е друг тип идиот -- нагъл, лъжлив и обигран като циганин. Прави се на интелигентен, но в крайна сметка си личи как пикае газ и колко му е промит мозъка.
Ззлобата е най-реален от тях. Той знае как се лъжи умерено. По цял ден брои иракските пленици и никой не може да го излъже.
П.П. Изглежда само Ме-то не пуска явни глупости - ами нали е била келнерка в УСА и ги знае. Пуска само поредните си оплювки и инсунации, но това и е навик от време оно.
| |
|
Да се събират идиотщините на идиотите, защото много бързо ги забравят и пак почват да пускат нови.

| |
Тема
|
Дай да разделим нещата: По-тъп наистина няма, но
[re: skydiver]
|
|
Автор |
Beнko (невЕрващ) |
Публикувано | 08.04.03 09:57 |
|
Ззлобата например е доста по-ззлобен. Другият ззлобар съпо не се дава на Ювиги.
То вярно, че от ззлоба се затъпява, ама все пак за да затъпееш трябва да не си бил бескрайно тъп преди това. Така, че не винаги тъпотата е само от ззлоба 
Ззлобата на глупака край няма! Глупостта на ззлобаря също
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|