Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:20 13.07.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Изкуфелия старец Симеон II...нови  
Автор Golem (минаващ)
Публикувано26.01.02 22:54

Сладеше под лупа положението в България в продължение на 40 г. Избра най-подходящия момент да се върне. По време на предизборната кампаня разигра перфектен театър със регистрацията, от което спечели допълнителни 10-20%. Така успя да лавира Доган, че в момента е една безгласно буква и от него за първи път нищо не зависи. Пецата беше изпързалян по най-елегантния начин. Както се вижда на път е да полее със студена вода (а той май вече го направи) голяма част от мераците на Ганев, Кошлуков и компаня да станат лидери на НДСВ. Е не е ли от ясно по ясно че НВ Симеон II е изкуфял дядка?

Тема Не е!нови [re: Golem]  
Автор CKИTниk (неоморален)
Публикувано26.01.02 23:06

Това, което си написал, преди да зададеш въпроса, доказва, че не е! Други са изкуфелите. Познай кои?

П.П. Ще те подсетя - спомни си приказката за онзи, дето яде зелника...

Животът е прекрасен!
(надпис на надгробна плоча)

Тема Re: Не е!нови [re: CKИTниk]  
Автор Golem (минаващ)
Публикувано26.01.02 23:14

Ами да, изкуфелите са Катето, Надето, Бъке, Софиянеца и техните фенове. И понеже усетих накъде биеш, направо ще ти го кажа - За пръв път от 12 г. в България политическия живот се променя към добро! За пръв път в България мащабно действа политик с държавническо мислене, човек който вижда по-валече от носа си. (не отричам че ка костов носа му беше бая дълъг - каде 5-10 см)

Тема Re: Не е!нови [re: Golem]  
Публикувано26.01.02 23:34

Аз не забелязвам нещо да се е променило към по-добро. Да - политическата система е разбита. Това е целта на всички еднолични управления - било то диктатури или пък действащи монархии...

Явно не си ме разбрал какво исках да ти кажа. Но ти се радвай, радвай...

Животът е прекрасен!

Тема Re: Изкуфелия старец Симеон II...нови [re: Golem]  
Автор Пaлaчa (много лош)
Публикувано26.01.02 23:40

добро заглавие, зад което има много истини.

Боже, Царя ни пази.
Изкуството иска жертви. Палача също.

Тема Хе, приказките занови [re: CKИTниk]  
Автор Пaлaчa (много лош)
Публикувано26.01.02 23:44

зелника вървят когато става въпрос за манго и жена му. Царя дойде сам и победи цялата държавна система. Какъв зелник ??? Симеон е шеметен, ураган, цунами .....

Боже, Царя ни пази.
Изкуството иска жертви. Палача също.

Тема Re: Не е!нови [re: CKИTниk]  
Автор Golem (минаващ)
Публикувано26.01.02 23:50

Ами тя старата политическа система добра ли беше? Съгласен съм че най-големия проблем в Българския политически живот е липсата на силни партии. Обачи за това е смешно да обвиняваш царя. Това го кажи на Жан и на Костов. Естествено най-голямата ти болка е че в момента най-силната и качествена партия е БСП (наистина доста нелеп факт)! Също така е ясно че в така създалата се обстановка има известен риск многопартиината система да не заработи бързо. Обаче според мене тука е голямата игра на царя - Партиите ще възкръснат ако царят стане цар по конституция. Ако те осъзнаят това ще започнат да работят по въпроса... Всъщност това е единствената възможност за възстановяване на монархията. Все още ми се струва доста далечна и невероятна. Ще трябва да изчакаме новите ходове на царя и да видим дали другите политици ще са достатъчно печени да играят наравно с него.

Тема Пак не си ме разбрал...нови [re: Golem]  
Публикувано27.01.02 00:01

Аз не обвинявам царя, а тези, които го подлъгаха (а може би и използват), че може точно по този начин да оправи нещата. Много се надявам умът му да си е на място и да не се превърне от цар в пионка...

Едно лично мнение - много ми хареса, че не стана партиен секретар...

Животът е прекрасен!

Тема Виж к'во съм отговорил на Golem ...нови [re: Пaлaчa]  
Публикувано27.01.02 00:03

... след като изтрезнееш ...

Животът е прекрасен!

Тема Re: Пак не си ме разбрал...нови [re: CKИTниk]  
Автор Golem (минаващ)
Публикувано27.01.02 00:04

Абе май с тебе не можем да се разберем! Нале това и аз написах в темата Симеон II е изкуфял дядка и затова го подлъгаха и изпързаляха яко

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.