|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Снимки на Соколов в мъжката тоалетна на Спартакус
|
|
Автор |
Maniac () |
Публикувано | 07.01.02 00:28 |
|
VIJ GO
| |
|
Сигурно е само параван! 
И-ска-ме си цаа-ря, и-ска-ме си цаа-ря
НДСВ - най-великото управление за последните 1320 години
| |
|
toi e pederas
VIJ GO
| |
Тема
|
Re: Снимки на Соколов в мъжката тоалетна на Спартакус
[re: Maniac]
|
|
Автор |
Mими и Лили (каки от пътното) |
Публикувано | 07.01.02 00:46 |
|
Ние имаме фото албумче на Нора Ананиева в мъжката тоалетна на народното събрание .... Грозна картина - Баба Нора хванала за чатала Жан!!!Цялата им партийна пасмина е на сексуална основа. Да не забравяме-
Янаки Стоилов- любовника на Льильов!!!
Между другото не сте ли забелязали приликата между Симеончу и Лилов???
Нещо яде доматите в тая държава...
Писна ни от царяяяяяя!!!
Ще си менкаме никовете когато си искаме и с когото си искаме!!!!Редактирано от Mими и Лили на 07.01.02 06:18.
| |
|
алооооу слагай едно "тъ" в края на думата "педерас" ,ъъъ... поне за множествено число...
Ще си менкаме никовете когато си искаме и с когото си искаме!!!!
| |
|
Дори да е така , какво от това?Нямам лични впечатления от обратните
но от световната литература правя извод че имат доста над средния
коефициент за интелигентност.В исторически аспект върли противници
на бисексуалността са били Хитлер,Сталин и всички религиозни фанатици.
Не особенно представителна компания и най-важното почти всички от
нея са свършили зле.
| |
|
Г-син Николов, ще се радвате ли ако синът ви (ако имате такъв) един ден ви каже, че е обратен?
Просто въпрос, нищо лично.
Това е само форум!
| |
|
Не няма да се радвам но и няма да изпадам в истерия.А Вие как
научихте името ми?
| |
|
Обратните не ми пречат до момента, в който се опитат по някакъв начин да влезнат в живота ми. Но ме дразни фактът, че все повече педерасти се изживяват като цвета на нацията и се опитват да налагат мнението, че те, видиш ли са по-освбодени, а ни р'риишли сме балъците. А най-лошото е, че невръстните палета имитират всичко подред само да е на мода. Наскоро се бях замислил по въпроса (имам двама сина) и се видях принуден да вкарам в речника си думата "педераст". Употребявам я умишлено пред сина ми, когато съм ядосан на някого. Ако някой от тях утре стане такъв, да не дава Господ, няма да изпадна в истерия и няма да се откажа от него, но определено няма да се радвам.
Путин отговаря по телевизията на въпроси зададени му по интернет. Стига до поредният въпрос:
- Товарищ Путин, не ти ли е западло (идиом, по смисъл е нещо като "не ли ли се ебава мамата") да отговаряш на анонимни въпроси?
- Отговарям. Не г-н Петров с IP ..., провайдер ... живеещ на улица ... в гр. .... Не западло.
Майтап Кликни в/у ника си
Това е само форум!
| |
|
Навчрно имаш по-богат опит с обратните.Аз нямам такъв и се отнасям
към тях много търпимо.Колкото до наричането на разни тъпи шофьори
,които са ми отнели предимство ,"педераст" и аз го правя но за разлика от тебе веднага им се извинявам мисленно (на обратните).
Благодаря за обяснението за ника а аз си мислех че съм налетял на хакер.
Тези от ДИР-а са наистина много конфиденциални 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|