Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:35 13.11.24 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема ИНДИГОнови  
Автор Dobrata (добричка)
Публикувано21.12.01 23:51

Случило се е нещо страшно в София! Загинали са деца! Според наши /български/ сведения досега - седем. Според CNN - осем. Според Бойко Борисов, Цар, Президент и т.н - нещастен случай. CNN съобщава за "срутване" в дискотека в София.
Съболезнования към родителите!
Но с риск да получа критични отговори, питам: "Защо, когато Даниела удуши сина си Пепи се струпаха пред парламента всички таксиметрови шофьори в София, задръстени бяха магистралите в страната, Костов даваше обяснения за ... "престъпността" в България? Питам се, защо организаторите на тогавашния протест не го направиха сега - осемкратно по-силен!

ДОБРОТО ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА!

Тема Re: ИНДИГОнови [re: Dobrata]  
Автор Пaлaчa (много лош)
Публикувано22.12.01 00:00

Вярно трагедия. Нещата са различни, при костов трагедията беше отдушник на отдавна натрупвани гняв, недоволство и възмущение от управлението (и това нямаше почти нищо общо, освен като повод с конкретния инцидент). Сега нещата са още по-трагични, но политизирането им е наистина само средство за трупане на политдивиденти. Нека не го правим. Народа си знае работата и ако е недоволен от политиците си ще ги смени и без такива трагични поводи. Нека не го коментираме повече, моля те.

Боже, Царя ни пази.
Изкуството иска жертви. Палача също.

Тема Ами според тебе каквонови [re: Dobrata]  
Автор БAЛKAHCTPOЙ (фелдфебел)
Публикувано22.12.01 00:03

общо имат таксиджиите с клуб Индиго, заледените стълби и колабиралите момичета?
Обяснявам много лесно, като за тъпите.
1. Едно детенце изчезва, следователно са го откраднали. Това по българските закони е престъпление. Ако детето е убито, това също е престъпление.
2. Ако 3 000 деца се съберат на едно място и по случайност се позатъпчат един друг, това е нещастен случай.
Нещастен случай - нищо общо с престъпността в България, нищо общо с Костов, таксиджиите и магистралите, защото в дадената ситуация не е имало престъпник. Засега ясно ли е?
(Това не е критичен отговор, а разяснение на ситуацията като за седесари)

"Нищо не се случва от нищо - всичко е с основание и по необходимост."
Левкип

Тема Голямо хоро му тропва Добрата,нови [re: Пaлaчa]  
Автор Zzloba (злобен)
Публикувано22.12.01 00:05

сега може да си го върне тъпкано на лошия Цар.

Всеки със своите радости.

Zzloba,
шеф на Диргруп Холдинг

Тема А бе, мончо, не беше ли ти оня ден,нови [re: Пaлaчa]  
Автор Чaвдap ()
Публикувано22.12.01 00:04

дето тръгна по повод нещастието на Св. Гебрева да дрънкаш глупости за "престъпните сини". Я се вземете с добричката земеделка под ръчичка, пък ходете някъде да се изясните .

Кой скри тениските?

Тема Re: ИНДИГОнови [re: Пaлaчa]  
Автор Dobrata (добричка)
Публикувано22.12.01 00:10

И аз молех тогава да не се политизира случаят "Пепи", беше ми много мъчно, наистина, повярвай! Сега, когато трагедията е още по-силна, аз не политизирам, само питам - "Защо тогава направиха проблем от една битова трагедия, а сега, когато май има и лъжи всички мълчат"? И колко са загиналите деца? И "срутило" ли се е нещо? Питам? Спомняш ли си как в "Панорама" нахълтаха приятелка на Даниела с детенцето си и други хора, как Славчо ти Трифонов привика разни деца, как за всичко обвиняваха ... Кого мислиш? Ами нека сега да обвиняваме по същата логика и да попитаме правителството - починалите деца седем ли са, както казвате или осем - както казва CNN? Битова злополука ли е или "срутване", както казва CNN?
Не ми се сърди, но няма да замълча - С обич!

Тема Прав си,нови [re: Чaвдap]  
Автор Пaлaчa (много лош)
Публикувано22.12.01 00:15

смятам повече никога да не го правя.

Боже, Царя ни пази.
Изкуството иска жертви. Палача също.

Тема Ами ето на - имаш възможностнови [re: Dobrata]  
Автор Чaвдap ()
Публикувано22.12.01 00:17

Хващай утре синята агитка и отивайте да протестирате. Покрай това можете да попитате правителството и защо е допуснало да има такъв студ.

Кой скри тениските?

Тема Хоп-троп...нови [re: Dobrata]  
Автор Zzloba (злобен)
Публикувано22.12.01 00:22

Тъкмо ми се обади правителството, за да ми каже, че е виновато. Щяло да си подаде оставката до 15 минути. Ако не са сбъркали телефона, утре ще си пак на кеф.

Zzloba,
шеф на Диргруп Холдинг

Тема Re: Ами ето на - имаш възможностнови [re: Чaвдap]  
Автор Dobrata (добричка)
Публикувано22.12.01 00:23

Не разбираш ли, не става въпрос за това, нито съм си помислила да го правя! А и ти го знаеш. Аз се опитах да бъда обективна и да получа отговор на простичкия въпрос - "Защо допреди няколко месеца /около седем/ се политизираше всеки битов проблем, а сега седим безучастни?" Това гражданско общество ли е било или платена насъскана тълпичка? Къде и кога се "притъпи" СЪВЕСТТА на "нацията"? И има ли въобще "гражданско общество" в България?
С обич!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.