|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
Задачка-закачка за всички в клуба !!!
|
|
| Автор |
Xлeбapoв® () |
| Публикувано | 24.12.01 12:49 |
|
|
Обсъждаме възпитанието на децата тук, ама май трябва да започнем с възпитанието на родителите. Та по този повод и по повод на една закачка със Zzloba по друга тема искам да попитам - ама честно, с ръка на сърцето - колко от вас могат да кажат наизуст, веднага и без запъване - "Отче наш" ?
Ако да - откъде го знаете и кой ви е научил ?
Ако не (в това няма нищо срамно) - как си обяснявате, защо не го знаете ?
Започвам съм себе си - аз го знам, знам го от бабите си, синът ми го знае от мен, но съм кръстен чак на 39 годишна възраст.
| |
|
Тема
|
Re: Задачка-закачка за всички в клуба !!!
[re: Xлeбapoв®]
|
|
| Автор |
вeйдъp (член) |
| Публикувано | 24.12.01 15:11 |
|
|
аз мога знам я от малък признавам и служа на римокатолическата църква но по документ съм източноправославен
ОТ ВСИЧКИ ГРЕХОВЕ НА ЧОВЕКА НАЙ ЖЕСТОКО СЕ НАКАЗВА ПРОСТОТИЯТА!!!
| |
|
|
|
..., не бивайте като лицемерите; защото те обичат да се молят стоящи по синагогите и по ъглите на улиците, ЗА ДА ГИ ВИЖДАТ ЧОВЕЦИТЕ; но истина ви казвам: Те са получили вече своята награда.
А ти, когато се молиш, влез във вътрешната си стаичка, и като си затвориш вратата, помоли се на своя Отец, Който е в тайно; и Отец ти, Който вижда в тайно, ще ти въздаде /на яве/.
А когато се молите, не говорете излишни думи, както езичниците, защото те мислят че ще бъдат послушани заради многото си говорене.
И тъй не бъдете като тех, защото Отец ви знае от що се нуждаете преди вие да Му искате.
А вие се молете така:
Отче наш, Който си на небесата, да се свети Твоето име; да дойде Твоето царство; да бъде Твоята воля, както на небето, така и на земята; Дай ни днес ежедневния хляб; и прости ни дълговете, както ние простихме на нашите длъжници; и не ни въвеждай в изкушение, но избави ни от лукавия, защото царството е Твое, и силата и славата, до вековете. Амин." /Матея 6:5-13/.
ЕДИН НАРОД СРЕЩУ ЕДНА ИМПЕРИЯ!

| |
|
|
|
рап или като турбо фолк го изпълняваш !
Весели празници !
| |
|
Тема
|
Разчети инициалите на английски, ако обичаш!
|
|
| Автор |
D.J.R.B. (антиДЕМОНОкрат) |
| Публикувано | 24.12.01 16:13 |
|
|
R.B.=? "Ръб".
Иначе, това е молитвата!
"Nothing else matters".
ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!
  Редактирано от D.J.R.B. на 24.12.01 16:14.
| |
|
Тема
|
Re: Разчети инициалите на английски, ако обичаш!
[re: D.J.R.B.]
|
|
| Автор |
Xлeбapoв® () |
| Публикувано | 24.12.01 16:17 |
|
|
Sorry - Ди Джей Аре Бе !
| |
|
|
|
КОЙТО НЕ ИСКА, НЕ МОЖЕ!

| |
|
Тема
|
Re: Задачка-закачка за всички в клуба !!!
|
|
| Автор |
1984 (мизантроп) |
| Публикувано | 24.12.01 16:27 |
|
|
Знам Господнята молитва от времето когато бях в гимназията, научил съм я сам, макар че съм кръстен още като бебе.
And if you tolerate this
Then your children will be next
| |
|
|
|
Naj-goljamija D.J.N.R.B. e bil Baj Tosho - po vremeto na energijnata kriza - kude si izgubil N-to?
| |
|
|
|
Не съм християнин, а езичник, ако интересува защо - виж разговора ми със СКИТника в моята тема. Но пък знам ,,Мила Родино''.
Човек е толкова велик, колкото са велики мечтите му!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|