|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Нови терористични удари
|
|
Автор |
Див-Бeceн (Тъпо парче) |
Публикувано | 08.10.01 14:25 |
|
Една от държавите със силно изразена ТЕРОРИСТИЧНА държавна политика нанесе своята ТЕРОРИСТИЧНА атака върху друга такава, но с доста по-голям мащаб. След получените (и предвидими) последствия от ударите на 11.09 САЩ и службите им получиха големи правомощия и средства за да налагат своята политика навсякъде по света. И самата тя се превърна в ПОЛИЦЕЙСКА държава (нали е най-голямата демокрация).
Интересите им в Азия и средния изток са от доста от отдавна, но за тяхно съжаление не става това което искат. И те отговарят - Виетнам, Иран, Ирак, Афганистан .... скоро и в други страни.
ДА петрола е важен, но не повече от живота на милиони хора !!!
И защо мили ми АМЕРИКАНЦИ не предоставихте 1 доказателство, че Бин Ладен е организирал атентатите ? Защото щяха да го предадат на трета независима страна, а вас това ви плаши - ТОЙ ще разкрие много от вашите тайни машинации и мръсни действия. Талибаните бяха готови да го предадат на съд, но забележете - НЕ ВАШ а международен обективен и тогава .... АХ тогава не ми се мисли как щеше да се урони престижа на USA!
А дали всъщност той е виновен ... само Господ и група руски учени знаят !
Вятър ме вее на бяла кобила !!!
| |
Тема
|
Re: Нови терористични удари
[re: Див-Бeceн]
|
|
Автор | STALlN (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.10.01 15:30 |
|
ZNAESH LI DRUGARJU, PO KAKVO SI PRILICHAME S HITLER? CHE TAKIVA KATO TEBE-ZNAESH KADE. NIE SME VELIKA DARZAVA, I DRUGITE TRJABVA DA SE SAOBRAZJAVAT. ILI MOZE BI KATO PRISAEDINJAVAHME SREDNA AZIJA KAM SAVETITE, SME PITALI TAKIVA KATO TEBE, DETO ISKAT SVOBODA ZA NARODITE?
VSASHTNOST, KAKVO E SVOBODA? DA SE TERORIZIRA NARODA, DA SE MALTRETIRAT ZENITE, TOVA LI NARICHASH SVOBODA? TA TO PO NASHE VREME GO NJAMASHE TOVA. DAZE BJAHME SAJUZNICI S AMERIKANCITE. OSTAVI BUSH DA SI GLEDA RABOTATA, JASNO, TAVARISH?
| |
Тема
|
[re: STALlN]
|
|
Автор |
Див-Бeceн (Тъпо парче) |
Публикувано | 08.10.01 16:58 |
|
Но не е това начина да цивилизоваш народонаселението. НЕ трябва с груба сила да се променят вековни традиции. Вече не сме в 18 век и не сме конкистадори !
| |
Тема
|
"Taka smiatash ti i grupa savetski ucheni" e
[re: Див-Бeceн]
|
|
Автор | AntiTzar (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.10.01 18:50 |
|
podigravka ot vremeto na komunizma v akademichnite sredi s niakogo, koito brashtolevi palni gluposti, kato tvoite za terorizma na amerikantzite.
Istinata ne se glasuva.
AntiTzar
| |
|
Забрави да споменеш и войната в Корея.
Хамериканците имат жизнено-важни интереси на всякъде по всички земни кълбета във всички точки по тях. Не могат иначе да се поемат въздух и да дишат нормално, ако не си защитят тези интереси.
Защо ли?
Защото военната им индустрия не трябва да спира да бълва количества нови и съвременни оръжия.
Иначе - фалит на тая тъй жизненоважна индустрия в щатите.
Тя е тяхното слънце, въздух и вода.
ВСИЧКИ ТУК СМЕ ВРЕМЕННО.
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧНА!
| |
Тема
|
Пък ти забрави да споменеш за
[re: AПOЛOH]
|
|
Автор |
Beнko (невЕрващ) |
Публикувано | 08.10.01 22:53 |
|
Троянската война и за интервесите на "Хамериканците" в тия земи. За терористичния акт на 11.09 няма смисъл да споменаваш. Освен ако не искаш да доставиш пак удоволствие на черноглавия и на оня тъп педал, дето се подписва като "Балканстрой"
| |
Тема
|
Re: "Taka smiatash ti i grupa savetski ucheni" e
[re: AntiTzar]
|
|
Автор |
kavarmata (винаги) |
Публикувано | 08.10.01 23:02 |
|
Не стига, че крадеш никове, а и не смееш да се регистрираш.
На всяка манджа мерудия
| |
Тема
|
Re: "Taka smiatash ti i grupa savetski ucheni" e
[re: AntiTzar]
|
|
Автор |
Див-Бeceн (Тъпо парче) |
Публикувано | 09.10.01 15:35 |
|
А нима не е така ? Нима те са ДЕМОКРАЦИЯТА на света, която трябва да се налага по всякакъв начин - включително и насилствен ?
| |
Тема
|
[re: AПOЛOH]
|
|
Автор |
Див-Бeceн (Тъпо парче) |
Публикувано | 09.10.01 15:37 |
|
Правилно ... забравих. Както забравих и за санкциите срещи Индия и латиноамериканските страни и т.н. и т.н. и т.н.
| |
Тема
|
Re: Пък ти забрави да споменеш за
[re: Beнko]
|
|
Автор |
Див-Бeceн (Тъпо парче) |
Публикувано | 09.10.01 15:40 |
|
Не съм забравил да спомена, говоря за терористичните удари на АМЕРИКАНЦИТЕ, а не за тези срещу тях. За тези срещу тях цял свят говореше и всички им изказваха съболезнования и се солидаризираха ... а кой ще изкаже съболезнования на атакувания от ТЕРОРИСТИ афганистански народ ?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|