Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:40 13.07.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Нови терористични ударинови  
Автор Див-Бeceн (Тъпо парче)
Публикувано08.10.01 14:25

Една от държавите със силно изразена ТЕРОРИСТИЧНА държавна политика нанесе своята ТЕРОРИСТИЧНА атака върху друга такава, но с доста по-голям мащаб. След получените (и предвидими) последствия от ударите на 11.09 САЩ и службите им получиха големи правомощия и средства за да налагат своята политика навсякъде по света. И самата тя се превърна в ПОЛИЦЕЙСКА държава (нали е най-голямата демокрация).
Интересите им в Азия и средния изток са от доста от отдавна, но за тяхно съжаление не става това което искат. И те отговарят - Виетнам, Иран, Ирак, Афганистан .... скоро и в други страни.
ДА петрола е важен, но не повече от живота на милиони хора !!!
И защо мили ми АМЕРИКАНЦИ не предоставихте 1 доказателство, че Бин Ладен е организирал атентатите ? Защото щяха да го предадат на трета независима страна, а вас това ви плаши - ТОЙ ще разкрие много от вашите тайни машинации и мръсни действия. Талибаните бяха готови да го предадат на съд, но забележете - НЕ ВАШ а международен обективен и тогава .... АХ тогава не ми се мисли как щеше да се урони престижа на USA!
А дали всъщност той е виновен ... само Господ и група руски учени знаят !

Вятър ме вее на бяла кобила !!!

Тема Re: Нови терористични ударинови [re: Див-Бeceн]  
АвторSTALlN (Нерегистриран)
Публикувано08.10.01 15:30

ZNAESH LI DRUGARJU, PO KAKVO SI PRILICHAME S HITLER? CHE TAKIVA KATO TEBE-ZNAESH KADE. NIE SME VELIKA DARZAVA, I DRUGITE TRJABVA DA SE SAOBRAZJAVAT. ILI MOZE BI KATO PRISAEDINJAVAHME SREDNA AZIJA KAM SAVETITE, SME PITALI TAKIVA KATO TEBE, DETO ISKAT SVOBODA ZA NARODITE?
VSASHTNOST, KAKVO E SVOBODA? DA SE TERORIZIRA NARODA, DA SE MALTRETIRAT ZENITE, TOVA LI NARICHASH SVOBODA? TA TO PO NASHE VREME GO NJAMASHE TOVA. DAZE BJAHME SAJUZNICI S AMERIKANCITE. OSTAVI BUSH DA SI GLEDA RABOTATA, JASNO, TAVARISH?

Тема Re: Нови терористични ударинови [re: STALlN]  
Публикувано08.10.01 16:58

Но не е това начина да цивилизоваш народонаселението. НЕ трябва с груба сила да се променят вековни традиции. Вече не сме в 18 век и не сме конкистадори !

Тема "Taka smiatash ti i grupa savetski ucheni" eнови [re: Див-Бeceн]  
АвторAntiTzar (Нерегистриран)
Публикувано08.10.01 18:50

podigravka ot vremeto na komunizma v akademichnite sredi s niakogo, koito brashtolevi palni gluposti, kato tvoite za terorizma na amerikantzite.

Istinata ne se glasuva.
AntiTzar

Тема Re: Нови терористични ударинови [re: Див-Бeceн]  
Автор AПOЛOH (ФЕБ)
Публикувано08.10.01 19:49

Забрави да споменеш и войната в Корея.
Хамериканците имат жизнено-важни интереси на всякъде по всички земни кълбета във всички точки по тях. Не могат иначе да се поемат въздух и да дишат нормално, ако не си защитят тези интереси.
Защо ли?
Защото военната им индустрия не трябва да спира да бълва количества нови и съвременни оръжия.
Иначе - фалит на тая тъй жизненоважна индустрия в щатите.
Тя е тяхното слънце, въздух и вода.

ВСИЧКИ ТУК СМЕ ВРЕМЕННО.
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧНА!

Тема Пък ти забрави да споменеш занови [re: AПOЛOH]  
Автор Beнko (невЕрващ)
Публикувано08.10.01 22:53

Троянската война и за интервесите на "Хамериканците" в тия земи. За терористичния акт на 11.09 няма смисъл да споменаваш. Освен ако не искаш да доставиш пак удоволствие на черноглавия и на оня тъп педал, дето се подписва като "Балканстрой"

Тема Re: "Taka smiatash ti i grupa savetski ucheni" eнови [re: AntiTzar]  
Автор kavarmata (винаги)
Публикувано08.10.01 23:02

Не стига, че крадеш никове, а и не смееш да се регистрираш.

На всяка манджа мерудия

Тема Re: "Taka smiatash ti i grupa savetski ucheni" eнови [re: AntiTzar]  
Публикувано09.10.01 15:35

А нима не е така ? Нима те са ДЕМОКРАЦИЯТА на света, която трябва да се налага по всякакъв начин - включително и насилствен ?

Тема Re: Нови терористични ударинови [re: AПOЛOH]  
Публикувано09.10.01 15:37

Правилно ... забравих. Както забравих и за санкциите срещи Индия и латиноамериканските страни и т.н. и т.н. и т.н.

Тема Re: Пък ти забрави да споменеш за [re: Beнko]  
Публикувано09.10.01 15:40

Не съм забравил да спомена, говоря за терористичните удари на АМЕРИКАНЦИТЕ, а не за тези срещу тях. За тези срещу тях цял свят говореше и всички им изказваха съболезнования и се солидаризираха ... а кой ще изкаже съболезнования на атакувания от ТЕРОРИСТИ афганистански народ ?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.