|
Тема
|
Дачков сменя генералната линия!
|
|
| Автор |
luboch (критик) |
| Публикувано | 23.07.01 02:30 |
|
|
За пръв път в шоуто на Дачков видяхме малко по-различни от втръсналите ни лица! За пръв път водещия остави гостите си открито да злословят по адрес на бившите управници. Засега плахо, щото личните нападки от Дачков по адрес на Симеон пак бяха преобладаващи, ама има време. Малко по малко и най-верните талибани ви изоставят господа седесари :)))))))! Ох ако знаете колко горчилка има да изпиете още... Ама най-много ще ви заболи от секналите потоци в партийните каси...
|
|
|
|
|
Леле колко си жалък!
Вратата винаги е затворена за нямащия очи да я види!
|
|
|
Тема
|
Ха!Жалък!?
[re: lCO_FlN]
|
|
| Автор |
1984 (мизантроп) |
| Публикувано | 23.07.01 22:03 |
|
|
Абе младеж, точно ти, дето една врата не знаеш да отвориш и от месец-два скимтиш като пребито куче, точно ти ли ще говориш за "жалко"?
Я иди си купи едно огледало.
And if you tolerate this
Then your children will be next
|
|
|
Тема
|
Знаеш ти от какво боли най-много :))) Иначе
[re: luboch]
|
|
| Автор |
Beнko ( С нов морал) |
| Публикувано | 23.07.01 22:11 |
|
|
нямаше да врещиш като заклан 4 г. че загинал бизнесът (хазартния) при Костов.
Най ми харесва, че много бързо почвашда лижеш, дето още не ти е изсъхнала плюнката
Няма да се изнебнавам да те видя до Костов на следващите избори
Виж за кмет няма да можеш да се кандидатираш, щото вашия хитрец изигра голям номер - хем кмет, хем министър.
Сега остана и хитрецът от Мадрид да се поучи и да си пусне една неплатена като цар   
|
|
|
Тема
|
Re: Дачков сменя генералната линия!
|
|
| Автор |
Pixel (Вогон) |
| Публикувано | 23.07.01 22:14 |
|
|
А бе кой е тоя Дачков. Виж Слави го знам...
Ама туй име дето го спрягат по вестниците, за какво всъщност е отговорен? Кой го плюе и кой му му се радва - не знам!
---------------------------------------------------
God is REAL unless declared INTEGER!
|
|
|
Тема
|
Абе кой какво знае или не знае се видя. Добре
[re: 1984]
|
|
| Автор |
Beнko ( С нов морал) |
| Публикувано | 23.07.01 22:16 |
|
|
чве взехте комунистите за ортаци, та да ви научат на номера. Я го виж кмета на Русе
Сега очаквам и Симеон да си пуснре една неплатена отпуска като цар докато е премиер. Що да зарязва короната или да я дава на някой, дето не може да прочете какво пише над парламента?   
|
|
|
Тема
|
Абе ако само аз виех
[re: Beнko]
|
|
| Автор |
luboch (критик) |
| Публикувано | 24.07.01 00:09 |
|
|
... че ми е умрял бизнеса с мед да ме намажеш! Ама то бате ти Любо е брашнян чувал - още 4 години да го тупаш все ще изпадне нещо. Та не ме мисли! По-добре помисли за себе си че като гледам отсега сте занареждали как Симеон ще ви опропасти бизнеса и как сте щели да се влачите гладни по улиците...
|
|
|
Тема
|
От де таакива притеснения за мене?
|
|
| Автор |
Beнko ( С нов морал) |
| Публикувано | 24.07.01 00:27 |
|
|
Да не би някой злобен глупак да е писал с моя ник, че смятам да емигрирам? Няма такива работи
То ти толкова се кани, пък изтърва автобусите за Норвегия, че аз, дето не съм и помислял.
А тебе ще те изтупат пак. Не бой се. И Симеон да дойде и Сюлейман да дойде, манго все ще го бъхтят
|
|
|
Тема
|
Re: Абе ако само аз виех
|
|
| Автор |
Дpyrия (Вечерегистриран) |
| Публикувано | 24.07.01 08:24 |
|
|
ОООООООО! Ти нищо не знаеш! Аз даже видях наскоро плач, че сега ще трябва да се плащт данъци! Представяш ли си? Данъци! Ревизии! Ужас!
Това е само форум!
|
|
|
Тема
|
Какви данъци? Нали щеше да има
[re: Дpyrия]
|
|
| Автор |
Beнko ( С нов морал) |
| Публикувано | 24.07.01 09:31 |
|
|
нулеви ставки? Или и това като безлихвените кредити? Само за преди изборите?
Това е само базик с тебе 
|
|