Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:57 15.11.24 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Майко мила !!!  
Автор Mixy (почетен член)
Публикувано02.06.01 00:36

От доста време не бях поствал в клуба, а от месец и въобще не съм го посещавал.

За мое най-голямо съжаление откривам, че този елитен (преди много време) форум вместо да еволюира, е западнал до нивото на клуб "Чалга" или нещо от сорта ... Е, вярно, че политиката си е простотия по принцип и е само за избрани простаци, пардон - политици, но като се има предвид последната извадка за аудиторията на Дира (интелигентни и състоятелни люде), просто ми е непонятно, как е възможно този клуб да гъмжи от груби обиди, лични нападки, и какви ли още не глупости, вместо да съдържа предимно толерантни дискусии или конструктивни критики и спорове по важните за съвремието ни теми. Вярно, че не го четат много политици и че от тези дискусии голяма полза за държавата ни няма, но е вярно, че и много хора (включително и моята скромна личност) си формират мнението, черпят информация или си променят нагласите и настроенията за някои от нещата в политиката и за живота въобще именно по постингите от форумите в популярните сайтове в И-нета, какъвто е и Дир.бг

Да не забравяме, че ако миналия век е бил Века на атома, то настоящия ще бъде Века на информацията. Нека не я опорочаваме!

Поздрави към всички бивши и настоящи участници във форума! Бъдете най-вече живи и здрави и поне малко по-толерантни един към друг.

Mixy

Тема Re: Майко мила !!!нови [re: Mixy]  
АвторNeverMind (Нерегистриран)
Публикувано02.06.01 01:04

Клуба се е превърнал главно в анти Цар.
Е има и малко гласове за Царя.
Обаче обидите са повече от каквото и да друго.

За нов морал в политиката. :-)

Тема Re: Майко мила !!!нови [re: NeverMind]  
Автор изпpocтял c вac (особен простак)
Публикувано02.06.01 07:16

и аз отдавна не бях влизал.........ама кво клуб като всички останали в дира........
то без простотия не може я.............толкоз мнуого я има край назе.........

колко простотия Оди боже по тая зЕмя....

Тема Re: Майко мила !!!/ изпростяла с тебе/нови [re: изпpocтял c вac]  
Автор _Andrea_ ()
Публикувано02.06.01 08:00

Ти пък от къде се появи ?

ако не можеш да си по-добър , бъди просто ти

Тема Re: Майко мила !!!/ изпростяла с тебе/нови [re: _Andrea_]  
Автор изпpocтял c вac (особен простак)
Публикувано02.06.01 08:40

интересно съвпадение...........където и да пиша нещо с тоя ник все същия въпрос
ми задават......... просто си го регнах ника и пиша с него преди...... ползвах различни никове из клубовете.......... какво толкова ви притеснява или озадачава........

колко простотия Оди боже по тая зЕмя....

Редактирано от изпpocтял c вac на 02.06.01 08:48.

Тема Re: Майко мила !!!нови [re: Mixy]  
Автор PROTEUS (скучаещ)
Публикувано02.06.01 09:37

Ами като си свият опашките някои войнстващи СДС-ари и спрат да пишат
агресивни тъпотии - ще сме по-толерантни!!!

Тема Re: Майко мила !!!нови [re: NeverMind]  
Автор PROTEUS (скучаещ)
Публикувано02.06.01 09:41

Ами явно има такава гениална Партийна повеля - СДС-арите да превърнат
интернет средата в анти-Цар пространство! Но то от многото натягане се
получи най-голямата реклама за Царя!!!

Тема Re: Майко мила !!!/ изпростяла с тебе/нови [re: изпpocтял c вac]  
Автор _Andrea_ ()
Публикувано02.06.01 10:00

Не , нищо лично като заяждане , просто интересен ник , атрактивен и напълно в контекста на темата подхваната от Микси , е ще имаш възможност да се изявиш .

А иначе на въпроса , разнообразието от теми , също и различията на списващите не само в този форум , като политически пристрастия , образование , професии , възпитание и манталитет , местоживеене , предполагат и различия в отговорите , което е необходимо и полезно за една дискусия .
Бедата е , когато надделяват и основно темите съдържат само личностни нападки , обиди и псувни , без да се излага конкретна позиция .
Лично на мен ми писва понякога .
Е , да се надяваме , че това е само предизборно .

Редактирано от _Andrea_ на 02.06.01 10:03.

Тема Re: Майко мила !!!нови [re: PROTEUS]  
Автор _Andrea_ ()
Публикувано02.06.01 10:08

Е , де ти пък , защото вашата агитка сте света вода ненапита сякаш .

Дори и без да си служи човек с обидни квалификации , като мен например , пак те предизвикват , явно поради беден речник предполагам.Както и да е , ще го преживеем.

Тема Привет Mixy!нови [re: Mixy]  
Автор Moмчил (войвода)
Публикувано02.06.01 22:41

Жив и здрав!
Изпускаш много!
Циганьорите са полудели и шоуто е пълно! Не могат да свикнат с мисълта, че утре няма да гепят повече, a дори ще трябва и да си платят сметката.

Айде, минавай по - често, ще видиш, че от комунист ще те преквалифицират в "царедворец".

The show must go on ...

Победа и пак победа, ние пеем само за победа ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.