|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
`У`бамата, да ти вземем ли главата ?
|
|
| Автор |
Пpoфи (член) |
| Публикувано | 26.01.12 19:55 |
|
|
Значи, наясно си какво става в държавата.
С малко ровене в постингите - ще се намери пасажа в който си щял `да пляскаш по дупетата` още не-знам-си-колко-години.
С едно сигналче, ще те изловят на 100%.
Ако си полицай - сбогом пенсия.
Ако не си - кофти ситуация, че се представяш за длъжностно лице.
Тааа ... на мен нищо не ми струват и-мейлите. С копие до медии. Сега въпроса е - ти до 48 часа, ще се извиниш ли на всички чели малоумията ти или да пращам мейлите ?
п.п. Въобще не се шегувам !
| |
|
Тема
|
Re: `У`бамата, да ти вземем ли главата ?
[re: Пpoфи]
|
|
| Автор |
deni2010 () |
| Публикувано | 29.01.12 23:25 |
|
|
| |
|
Тема
|
Re: `У`бамата, да ти вземем ли главата ?
[re: Пpoфи]
|
|
| Автор |
Ravegrave () |
| Публикувано | 26.02.12 21:34 |
|
|
Тоя Убама нещо се покри - или действително си го уплашил или е един от заловените при масовия арест срещу корумпираните катаджии
| |
|
|
|
Нещо май ме бъркаш с някого. Аз няма от какво да се притеснявам просто не ми е приятно да споря с олигофрени. Аз да не съм на работа и ти да ми се катериш по оная работа като кълвача миризлив ще ви пляскам че пушек ще се вдига. А когато съм на служба ще ви галя и милвам по главичките . ХА ХА ХА много сте жалки и смешни!
| |
|
|
|
Баба ми казваше навремето, че пукне ли пролетта всички луди плъзват :)
Добре дошъл на слънце, корумпиран шкембар
| |
|
|
|
Ох сега да те види баба ти какъв идиот е отгледала ще потъне в земята женицата. Жалко за нея - мъчиш се да отгледаш цвете а то излиза бурен или тросек
| |
|
|
|
Ти вместо да й ровиш кокалите на жената, като си толкова голям мъж ходи разследвай един твой бивш колега, дето с заплата равна на твойта си е купил 6 апартамента :)
Това, че си прост и заплатата не ти стига да си купуваш апартаменти си е твой проблем, стига оревава интернет пространството!
| |
|
|
|
Какви апартаменти бе овчо - аз си имам къщичка където живея и не я сменям за 10 апартамента . Нещо не мога да хвана смисъла на изказването ти какви апартаменти какви 5 лева. И кое е общото между мъжеството и да съжалявам близките ти че са отгледали и възпитали олигофрен. Тези който оревавате и поосирате интернет пространството сте няколко нещастника тука който незнаете къде ви боли и къде ви сърби. Но не ви се сърдя а ви съжалявам защото сте жалки и смешни и думичката МЪЖ май не се отнася за вас.
| |
|
|
|
Ти ако можеше да схващаш смисъл нямаше да си шапкар :)
| |
|
|
|
Ха ха ха това ли измисли празната ти главица
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|