|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
ЧЕСТИТО
|
|
| Автор |
dimodimodimow (непознат ) |
| Публикувано | 08.11.11 05:39 |
|
|
Вместо да направят нещо положително и добро ,правителството прави единственото което може-разваля нещата които предишните са направили.а сега след като докопаха безусловната власт ,нещо ме кара да мисля че народа ще плаче.Гледаите това е само началото.
| |
|
|
|
Олеле, къде отиде милиционерската солидарност Нали правителството е ваше бре
| |
|
|
|
Че нали сега точно вашите си ченгенца са на власт? Какво ревете?
Да са ви попречили да вземате рушвети? Да са ви накарали да работите? Не са...
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
|
|
|
приятелю не всички сме милиционери....
| |
|
|
|
приятелю, поредния ..................... в нета, не всички сме милиционери когато ти се подпали задника ще разбереш какъв съм ,а ако е на някое от децата ти тогава като не ти стиска да влезнеш ще разбереш дали е работа.
| |
|
|
|
Абе вие сериозно ли? Ако ми се "подпали задника" какво, вие ще помогнете?!?
Ха-ха-ха, по-голям виц не бях чувал!
| |
|
|
|
Димо /по никнейма ти/, обобщенията за дадена група хора принципно наистина не са желано явление, но самия ти, пред себе си, си наясно какво е мнението на обикновения, нормален човек за служителите на МВР.
И да, хората просто не правят разлика между полицай, катаджия и пожарникар.
Вероятно причината е колосалното присъствие на `лош мат`рял` в системата на МВР.
Дали това не е първата причина за пренебрежителното отношение и към малкото, иначе свестните униформени ?
| |
|
|
|
Има още нещо което бих искал да уточним,през годините на прехода ни отнеха самочувствието,свалиха ни стандарта под границата на оцеляване.Забранено ни е да работим на втора работа-при тая съвкупност от обстоятелства какво да се очаква.Житието определя съзнанието.
| |
|
|
|
Приятел много като тебе съм измъквал ,истина е че на по малко от една десета от хората им се е налагало да прибягват до услугите на пожарната ,за гасене говоря така че те разбирам .
| |
|
|
|
О, ама ти за пожари ли говириш? Е, пожарната е може би служба, която върши нещо - все пак като се подпали нещо, трябва да се гаси.
Само че ти не се представи като пожарникар, а говориш общо за МВР.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|