|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
По повод
|
|
Автор |
!!Фakличka!! (fuego) |
Публикувано | 27.12.09 08:50 |
|
изказването на клубния клоун че полицията ни дишала във вратовете
Така ли смешнико го правите? Дори и циганите нямат респект от вас......Иначе ти си плямпай, важното е да ни разсмиваш
Родена да се забавлява, принудена да работи!
| |
|
Важното е че добре се справяш на околовръстното и носиш кинти на сутеньорчето си. Парцаливке спри да се правиш на интересна защото не вървиш!
| |
|
Ти си болен човек, пожелавам ти догодина да се излекуваш
july 22, 2013
| |
|
вие наистина се уважавате в този клуб
Salus populi suprema lex.
| |
|
Много рядко паля и съм по принцип спокоен човек но има три четири помиярчета тука който незнам защо са толкова озлобени към полицията и слагат всички под един знаменател. Но нищо да си плямпат явно така намират начин да се докажат в обществото и да покажат че са нещо повече от другите. Но отстрани са живи голи охлюви- най вече профчо, уди кълвача и факлата- то бива простотия и че ходи по хората е ясно но тяхната е в излишък.
| |
|
ТИ???Спокоен човек????
Нито си спокоен, нито си възпитан, единственото което си е това че си тъп милиционер, който освен да обижда нищо друго не може!!!! Нито имаш гледна точка да я споделиш, нито абсолютно нищо!!! Изобщо тук ако някой ( а то е почти всички които пишат тук ) е на различно от твоето мнение веднага скачаш и започваш да правиш квалификации и да сипеш обиди!!!
Та се замисли при кой е простотията!
И заради такива като теб, страдат свестните полицаи, така че не обяснявай на човека че си обиден че слагаме всички под общ знаменател, ти си виновен!
Любовта започва с усмивка, увеличава се с целувка и завършва със сълза.
| |
|
Ти си много дезорентирана и нямаш собственно мнение "драга" и в много от постовете си противоречиш - хем те боли хем те сърби-явно не си минала още пубертета и не си си изградила собственното си АЗ. А за чесни и почтенни полицай не съм прочел и една буква да напишете с профи а само се плюмчите като първолаци.
| |
|
Моле те, научи се да пишеш,и тогава ела и пиши)))
Сега иначе си говорим глупости)))
| |
|
МОЛЕШ ли ме- първо виж ти как си написала последното тогава ми прави забележки
| |
|
как?? имам една грешка поради дългите ми нокти??а ти?? поради какво си толкова прост, а???
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|