|
Тема
|
НЯКОЙ знае ли що е то "комплекс Салиери"
|
|
Автор |
M.K. () |
Публикувано | 31.08.00 15:10 |
|
Защото аз - не. Но хората - да. Е, питам се, какъв човек съм тогава! Помогнете и давайте ако не верни отговори, то поне догадки... Благодаря ви предварително, най-вече на фу-ру, който (която) вероятно ще хвърли светлина по въпроса... Посочилите верния отговор ще получат и награда - огромното удовлетворение, което ще ги сполети изведнъж, след като разберат, че са помогнали за духовното ми и умствено израстване, както и за осъзнаването на скритите ми копнежи и желания, с които (предполагам) съм наблъскан до козирката. Мерси!
| |
Тема
|
Присъединявам се,
[re: M.K.]
|
|
Автор |
Питащ () |
Публикувано | 31.08.00 15:27 |
|
като се опитвам да насоча:
Звучи ми като Салатиери,
може би, защото вече е салатено време,
т.е. ракиено,
или и аз ще се наредя до теб, М.К.,
в редиците на нищите духом...:))))))))))))
| |
Тема
|
Комплекс Салиери е между Младост-2 и Обеля : )
[re: M.K.]
|
|
Автор |
Съавтор #5 () |
Публикувано | 31.08.00 16:31 |
|
Поясняваме на нашия уважаван потребител, че:
"комплекс Салиери" е комплексът от който страдат всички дето нямат КОМПИЛАТОРА (независимо дали става дума да поезия, музика или каквото и да е друго)
Съавторите.
| |
|
Браво на съавторите-е-е-е :)
Мерси, камък ми падна от сърцето, притеснявах се, че става въпрос за заплаха от типа "знаеш ли къде се намира концлагер № 5, пък то ставало въпрос за нежната ми психика, обременена от поетичните конкурси, която ме прави толкова непригоден за некомпилирана лирика :))
Мерси, мерси, мерси и благодаря.
P.S. Не съм забравил за банкета по случай дипломата за х-разряден пет :)
| |
|
и че разбереш! Моцарт ако знаеш кой е също че ти е от полза!
| |
|
...руските поети & писатели ме отегчават до смърт. Няма пък да чета, и Тургенев не искам, и Толстой по ножа, неговата кожа, всичките да се издавят в Угрюм река дано. Моцарт пък да ходи да си пише мелодии за GSM-и и да не се вре където не му е мястото, защото изтъкнати композитори и творци като Кон дьо Село (френски благородник от индийско потекло) и Ка Ти (китайска изпълнителка) отдавна са му обяснили и на него и на Чай Ковников-ски (производител на оборудване за зимни спортове) откъде накъде зимуват раците в тези опасни води. И така, време е за истински шоубизнес, 1 -2 - 3, диби-диби-ди, поезията колко добре ми стои, в този порутен, селски гараж е последния ден от поетичния ми стаж...
| |
|
си, че тука казарма требва да се вихри, млади момко...
70-80 караула ще ти се отразят добре - както вика шефа / Шпеко /
"...джипката обикаля и не пита годен, негоден..."
| |
|
Вярно, че не съм ходил в казарма, ама така е, като ми се учи висше - ще ходя на стари години. Но по въпроса за казармичката - войнишка майка ми е второто име - изпратих и посрещнах доста хора. "Сто човека народ, тълпа сива, монотонна и безгранична излезе иззад решетките на порутената сграда" - поетично омаскаряване на всичко мило нам и родно :))
Аре рота-а-а-а-а-а, мирно!
| |
|
|
|
|