Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:07 11.11.25 
Култура и изкуство
   >> Поезия
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема FIRE! FOLLOW ME!  
Автор Oppy ()
Публикувано01.07.00 15:17

Автор: Oppy Дата: 08.06.00 00:04 FIRE! FOLLOW ME! Аз съм огънят! Търся си кой да ме следва. Хайде, да влиза просто следващият. Аз съм последния писък на пиротехниката! Бомбаджия ми трябва. Аз съм взривената тоалетна чиния от "Смъртоносно оръжие - 2". Къде е Мел Гибсън? Аз съм всяка искрица на бенгалския огън! Търся си официален новогодишен тоалет, на който да прогоря дупчица. И да го съсипя. Аз съм късото съединение в трафопоста! Ало, аварийната група, побързайте … да ме отстраните, ако можете и ако ви стиска. Аз съм жупелът, който танцува, когато се изтърка феродото! Така, че… по-леко с педала на спирачките. И, въобще … не си падам по педалите. Още по-малко пък по спирачките. Аз съм живата цигара. В нейните седем минути живот. Търся си някой да ме изсмуче. Аз съм безотказният пламък на "Ронсън"-а. Аман от пиезокристали и рекламни Bic-чета ! Аз съм избухналата газова бутилка. И репортажът с щетите на другия ден в новините. Аз съм кибритена клечка, а не кибритопродавачка. Аз съм фламбето. С фрапе ме серврат гарсоните. Аз съм свещите на вуду-магьосника! И свещите на романтиците преди да са си омръзнали до смърт. Аз съм в очите на фламенко - танцьора! Харесвам го, когато е потен. Аз съм въгленът под нестинарите. Надничам им под полите… Хайде, танцьори, музика! Аз съм смисълът на живота на пожарникарите. Страхът им и насъщният. Аз съм факлата в началото на шествието. Търся си хора с празни погледи. Аз съм парещият оргазъм на нимфоманките. Рядко ги навестявам, но пък си струва. Аз съм силата, която оформя стъклото. Надувай, майсторе, докато не ми е писнало да ти служа. Аз съм родена някъде зад опашката на самолета и съм възпитана после в небето. Затова, като загърми тези дни, хубаво ми виж силуета. Аз съм пропушеното ти минало, горящото настояще и изпепеляващото ти бъдеще. Аз съм огнена напаст и бедствие! Аз съм подпалената ти черга. Аз съм жегата зад гърба ти! Имаш 30 секунди, tempter!

Тема FIRE! FOLLOW ME!нови [re: Oppy]  
Автор roppybarocco ()
Публикувано01.07.00 15:20

Автор: roppybarocco Дата: 08.06.00 14:42 Oxygen!!!Take a breath!!!! Аз съм кислорода!Търся чий огън да разгоря!Камините на края на опашката,моля;)))) Аз съм въздуха!Търся комин да ме замърси.....и филтър да ме пречисти! Аз съм кислорода!Търся две молекули водород!Да се втечня и изтека през канала най-сетне!!! Аз съм обратната тяга!Да чувате странно затишие.......не отваряй вратата! Аз съм въздушната възглавница!Но не лягай на нея,нито на това ухо;))) Аз съм въздухът под налягане!но не си помпай с мен гумите..... Аз съм въздушната струя,която хваща хартиения плик от земята,прави го птица..........но за известно време......докато задухам в друга посока..... Аз съм кислорода в акваланга.С мен можеш да видиш дъното на океана........може и той да види твойто дъно.....въпрос на гледна точка;)))) Аз съм това,което пълни балоните,но не тези,които отлитат нагоре. Аз съм безцветен,защото не отразявам светлината.....не я и поглъщам......просто я пропускам през мен..... Аз се движа със скоростта на вятъра,30 секунди са и много и малко;))))) .......аз съм въздуха,но останах без дъх след написаното от теб........;)))))

Автор Rapidfire ()
Публикувано01.07.00 15:24

Аз съм водата! Търся си огън да го прегърна. И да родя облаци. Аз съм вековечната бездна. Видяла съм всичко, което ми трябва. Аз съм деветата вълна в океана, точката на пречупване. Къде са Kеану и Патрик да ми разрешат косите? Аз съм всяка капка в пороя, всяка снежинка в лавината. Има толкова мостове за отнасяне, толкова долини за засипване... Аз съм тънката струйка подмиваща дигата.Ей, Малък холандецо, ела да си сложиш пръстите в дупката ако умът ти е толкова и ако не търябват! Аз съм прокапващото предателство на спирачките, спомни си газта - щом не си падаш, педалите са за ритане! Аз съм кубчето лед в чашата уиски през дългите вечери. Търся си кой да стопи самотата ми. Аз съм незамлъкващия рев на Ниагара. Стига вече пишман покорители! Аз съм пръснатият бойлер. Сринатите стени.... И всичко останало. Аз съм виното. В храма и в кръчмата. Аз съм кръвта принесена в жертва. Гърмя в слепоочията, преди да си е заминала тръпката. Аз танцувам фламенко по челата на нестинарките. Давай, огън, определяй им ритъма! Аз съм надеждата на огнеборците. Щита и меча им. Аз съм свистящите зърна на градушката. Търся си празни глави за набиване. Аз съм влагата на любовните нощи. Презират ме и ме искат. Аз съм магията, която превръща чугуна в стомана. Хайде майсторе, вдигай си чука, преди да съм вдигнала своите! Неродена, аз не умирам, в минало, настояще и бъдеще. Аз съм мекота, превъзпитаваща камъка. Помисли си добре, преди да замахнеш! Аз съм живот, дремеща смърт и прераждане. Аз съм черната точка на ИН развратила непорочната бялост на ЯН-а. Аз съм студената пот между плешките ти. Аз съм дясната ръка на светлината. FIRE! FOLLOW ME! BUT OWLS ARE NOT THERE SEEM...

Автор D ()
Публикувано03.07.00 17:44

еhaaaa,mnogo e divo

Тема FIRE! FOLLOW ME!нови [re: D]  
Автор Deny ()
Публикувано06.07.00 16:59

Да, жалко че толкова бързо се изчерпаха :))

Тема Предизвикателство за стихнови [re: D]  
Автор Rapidfire ()
Публикувано06.07.00 18:35

Ами прибави нещо де!:))))))) Приеми го като предизвикателство! Огън, вода, въздух, има още 2 стихии! :)))))))))))))))))

Тема FIRE! FOLLOW ME!нови [re: D]  
Автор siropino (антифашист)
Публикувано04.02.21 03:08

Помня тази тема, още навремето ме впечатли.

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.