|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
Тема
|
абе хора
|
|
| Автор |
Stefan Pan (М&М) |
| Публикувано | 06.04.06 22:04 |
|
|
опитвам се в Литература да поразбудя настроенията там с класации на подбрани от вашия клуб неща. ама нещо няма разбудени.
може всеки да номинира и гласува, и вие включително. може и анонимно, само с искрена молба да не се подава повече от един глас под различни анонимни и неанонимни никове.
аре включвайте се и вие, че почвам да се чувствам нелепо поради липсата на интерес към идеята.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
|
Тема
|
Re: абе хора
[re: Stefan Pan]
|
|
| Автор | Blur (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.04.06 22:26 |
|
|
Не очаквай подкрепа от нас,
бори си се сам за тази идея.
Бори се до края за нея,
но не искай нашия глас.
Нашият свят е малък и таен,
твърде тесен е може би той.
Затова ела при нас и постой
и излез оттук жив и безкраен.
| |
|
Тема
|
[re: Blur]
|
|
| Автор | xм. (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.04.06 08:41 |
|
|
Чудя се как още по-арогантен потребител не написа отговор.
Поздравявам те с тази песничка, засега си номер едно си!
Срам и Позор - ТРИ БРЪСНАТИ ГЛАВИ
В три бръснати глави, музика струи.
Музика струи, в три бръснати глави.
Настана време за борба
да възродим една страна
и да сплотим един народ,
да заживеем нов живот!
Сърби, гърци и турци
разкъсаха плътта ни като вълци,
а предатели-търговци
ни продават като овци.
В три бръснати глави, музика струи.
Музика струи, в три бръснати глави.
С изпънати напред ръце,
обляно в кръв едно сърце,
пулсира и крещи без глас
БЪЛГАРИЯ е жива в нас!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | e, cera (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.04.06 09:52 |
|
|
Наричаш заспали всички, които нямат твоите интереси? Дааа, върло поетична позиция...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Б.K. (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.04.06 13:51 |
|
|
стефане, не ти ли е ясно, че повечето от пишещите в "литература" не се интересуват от литература, а от себе си?
тези пък, които се интересуват от литература, не виждат в копираните от теб стихотворения такава. защото литературата си я четат на хартия, демек публикувана от издателства с някакъв ценз и неминуемо сравняват с нея това, което си копирал. визирам себе си.
начинаещи автори - ок, няма лошо. но чак пък ентусиазъм чак пък за класация?
има смисъл единствено ако победителят ще получи договор за публикуване - защото тогава има стимул и наистина някаква файда. щото покрай файдата има вероятност и да излезе някой наистина добър, но все още неизвестен поради възрастта си автор.
и не чрез популярен вот, както предлагаш - какво ти разбира свиня от кладенчова вода, а чрез редакторска колегия, както се прави. иначе няма смисъл.
тез неща ти ги пиша не като клубар, а бидейки била редактор. клубовете, а и разните му виртуални поетически сборища никога не са били люпило на таланти, точно защото поради липсата на ценз там войнства посредствеността и изяжда всичко що-годе качествено още в зародиш.
толкоз от мен.
| |
|
Тема
|
[re: xм.]
|
|
| Публикувано | 09.04.06 20:46 |
|
|
Ти не се ли усещаш че си за кашмер и само глупости пишеш? Дай линк с нещо свястно написано от теб. Някое стихотворение да си побликувал/а? Интересно ми е щом даваш такива оценки на мизерна безпочвена критика какви ли ще са моите за теб, насекомо скапано.
Предизвиквам те, дай един линк и в отговора си не се извръщай като курва, както винаги правиш.
| |
|
Тема
|
[re: Blur]
|
|
| Автор | xм. (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.04.06 08:38 |
|
|
Здравей. Няма как да пиша в този клуб. Навярно ти е било доста трудно да пренапишеш Вазов, Ботев или Вапцаров. За това се иска доста смелост и героичност. Всичко написано от мен бледнее. Аз пиша само някакви стихотворения-глупости. Редом с твоята поезия аз съм едно насекомо, едно нищо. Затова заминавам си от клуба, за да не те безпокоя повече в литературните ти усилия и развитие.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | *** (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.04.06 10:53 |
|
|
Къде ще ходиш, остани...
| |
|
Тема
|
|
|
| Публикувано | 10.04.06 16:04 |
|
|
Ако ме обвиняваш че съм пренаписвал някого (защото така го разбирам) ще ми кажеш ли кое точно и да посочиш това на Вазов / Вапцаров / Ботев. Освен това не съм видял нищо твое и вместо да се правиш на интересен/на (btw кажи си пола за да избегна тези черти) можеш да покажеш.
Или не можеш
| |
|
|
|
думата заспали не съм ползвал
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|