Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:56 11.11.25 
Култура и изкуство
   >> Поезия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема абе хора  
Автор Stefan Pan (М&М)
Публикувано06.04.06 22:04

опитвам се в Литература да поразбудя настроенията там с класации на подбрани от вашия клуб неща. ама нещо няма разбудени.
може всеки да номинира и гласува, и вие включително. може и анонимно, само с искрена молба да не се подава повече от един глас под различни анонимни и неанонимни никове.
аре включвайте се и вие, че почвам да се чувствам нелепо поради липсата на интерес към идеята.

------------------------
Слушай беззвучието...

Тема Re: абе хоранови [re: Stefan Pan]  
АвторBlur (Нерегистриран)
Публикувано06.04.06 22:26

Не очаквай подкрепа от нас,
бори си се сам за тази идея.
Бори се до края за нея,
но не искай нашия глас.

Нашият свят е малък и таен,
твърде тесен е може би той.
Затова ела при нас и постой
и излез оттук жив и безкраен.

Тема Re: абе хоранови [re: Blur]  
Авторxм. (Нерегистриран)
Публикувано09.04.06 08:41

Чудя се как още по-арогантен потребител не написа отговор.
Поздравявам те с тази песничка, засега си номер едно си!

Срам и Позор - ТРИ БРЪСНАТИ ГЛАВИ

В три бръснати глави, музика струи.

Музика струи, в три бръснати глави.

Настана време за борба

да възродим една страна

и да сплотим един народ,

да заживеем нов живот!

Сърби, гърци и турци

разкъсаха плътта ни като вълци,

а предатели-търговци

ни продават като овци.

В три бръснати глави, музика струи.

Музика струи, в три бръснати глави.

С изпънати напред ръце,

обляно в кръв едно сърце,

пулсира и крещи без глас

БЪЛГАРИЯ е жива в нас!

Авторe, cera (Нерегистриран)
Публикувано09.04.06 09:52

Наричаш заспали всички, които нямат твоите интереси? Дааа, върло поетична позиция...

АвторБ.K. (Нерегистриран)
Публикувано09.04.06 13:51

стефане, не ти ли е ясно, че повечето от пишещите в "литература" не се интересуват от литература, а от себе си?
тези пък, които се интересуват от литература, не виждат в копираните от теб стихотворения такава. защото литературата си я четат на хартия, демек публикувана от издателства с някакъв ценз и неминуемо сравняват с нея това, което си копирал. визирам себе си.
начинаещи автори - ок, няма лошо. но чак пък ентусиазъм чак пък за класация?
има смисъл единствено ако победителят ще получи договор за публикуване - защото тогава има стимул и наистина някаква файда. щото покрай файдата има вероятност и да излезе някой наистина добър, но все още неизвестен поради възрастта си автор.
и не чрез популярен вот, както предлагаш - какво ти разбира свиня от кладенчова вода, а чрез редакторска колегия, както се прави. иначе няма смисъл.
тез неща ти ги пиша не като клубар, а бидейки била редактор. клубовете, а и разните му виртуални поетически сборища никога не са били люпило на таланти, точно защото поради липсата на ценз там войнства посредствеността и изяжда всичко що-годе качествено още в зародиш.

толкоз от мен.

Тема Re: абе хоранови [re: xм.]  
Публикувано09.04.06 20:46

Ти не се ли усещаш че си за кашмер и само глупости пишеш? Дай линк с нещо свястно написано от теб. Някое стихотворение да си побликувал/а? Интересно ми е щом даваш такива оценки на мизерна безпочвена критика какви ли ще са моите за теб, насекомо скапано.
Предизвиквам те, дай един линк и в отговора си не се извръщай като курва, както винаги правиш.

Тема Re: абе хоранови [re: Blur]  
Авторxм. (Нерегистриран)
Публикувано10.04.06 08:38

Здравей. Няма как да пиша в този клуб. Навярно ти е било доста трудно да пренапишеш Вазов, Ботев или Вапцаров. За това се иска доста смелост и героичност. Всичко написано от мен бледнее. Аз пиша само някакви стихотворения-глупости. Редом с твоята поезия аз съм едно насекомо, едно нищо. Затова заминавам си от клуба, за да не те безпокоя повече в литературните ти усилия и развитие.

Автор*** (Нерегистриран)
Публикувано10.04.06 10:53

Къде ще ходиш, остани...

Публикувано10.04.06 16:04

Ако ме обвиняваш че съм пренаписвал някого (защото така го разбирам) ще ми кажеш ли кое точно и да посочиш това на Вазов / Вапцаров / Ботев. Освен това не съм видял нищо твое и вместо да се правиш на интересен/на (btw кажи си пола за да избегна тези черти) можеш да покажеш.
Или не можеш

Тема Re: абе хоранови [re: e, cera]  
Автор Stefan Pan (М&М)
Публикувано10.04.06 22:09

думата заспали не съм ползвал

------------------------
Слушай беззвучието...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.