|
Тема
|
Kakvo 6te kagete za smarta?
|
|
Автор |
piklata (непознат
) |
Публикувано | 29.03.02 14:36 |
|
Ne znam pone az malkaa nikoga ne sam se straxyvaala ot smrta i 4esno da si priznaq tazi ideq i sega dosta mevalnuvaa,v smisal,4e mnogo 4esto mi se e iskalo da umra.Spored vas daali saamoybiistvoto e smootri4ane na sebe si ili kakto e v isto4nite filosofii osaznavane na nevazmognostta da postigne6 ne6to po dobro v tozi givot i stremeg da se osavar6enstva6 v dryg
| |
|
ne si misli takiva ne6ta
6te mi lipsva6
life goes on!
| |
Тема
|
Re: Kakvo 6te kagete za smarta?
[re: piklata]
|
|
Автор |
piklata (непознат
) |
Публикувано | 31.03.02 19:16 |
|
6matka:)))))))
da znae6,4e mnogo si te obi4kam
| |
Тема
|
Ами като го обичаш
|
|
Автор |
Stephan (глас на гларус) |
Публикувано | 01.04.02 00:18 |
|
този шматка, мила, къде си тръгнала да мислиш за смъртта? Животът ти тепърва предстои - като пролетта, която скоро ще разцъфти пред очите ти.
Semper Fidelis
| |
|
mnoo sum ti blagodaren 4ove4e
kaji i kva e istinata
az si qa obi4am
mnogo si qa obi4am
6to gi razpravqa tiqa gluposti za smurtta
pitai qa
6toto na men akula mi ne go pobira
life goes on!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Лия (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.04.02 22:53 |
|
Това, че не се страхуваш от смъртта е много мъдро . И тъй като, тя така или иначе ще дойде някой хубав ден - защо да изпреварваме събитията?! Добра дума за самоубийството не съм чувала. И каква е гаранцията, че в следващия живот ще се справим по-добре, ако пропуснем този? Ако изобщо има следващ де /проверката била майка на доверието/. Та тъй, че живей си живота, радвай се, тъгувай, обичай и цени мига! 
| |
|
никога не им стига - те искат все повече и повече, искат те само са тях самите - чист егоизъм. И с тези фитили за смъртта - мисля си за сетен път, че на всяка жена другото й име трябва да бъде "г-жа Номера Безкрай"...  
Semper Fidelis
| |
Тема
|
Re:Bad medicine
|
|
Автор | John Dee (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.04.02 22:27 |
|
Препоръчвам Едгар Алан По!
Веднага в големи дози!
Започни с The Raven.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Storm@ (burenosna:P) |
Публикувано | 09.04.02 12:11 |
|
Ponqkoga smyrtta mi se struva edinstveniq vuzmojen izhod...i vse pak nqkoi beshe kazal: Tyrsi spasenieto v jivota, ne v smyrtta.
No znaesh li kakvo da jiveesh s tazi ideq za smyrtta ti dava takava sila ponqkoga. Pravish neshta, koito inache ne bi napravil. Kazvash tova koeto mislish. Izbirash jivota vyv vseki edin moment i izjivqvash vseki edin moment stoinostno. Preodolqvash strahovete si ...edni za men nishtojni strahove, koito vseki si gi ima i ot koito vseki trqbva pone da se opita da se osvobodi. Naprimer straha ot tova kakvo shte kajat drugite
I pak: Smyrtta ne e izhod!
I found it hard
It's hard to find
Oh well, whatever, nevermind .....
| |
|
|
|
|