Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:39 14.07.25 
Култура и изкуство
   >> Поезия
*Кратък преглед

Тема Kakvo 6te kagete za smarta?нови  
Автор piklata (непознат )
Публикувано29.03.02 14:36

Ne znam pone az malkaa nikoga ne sam se straxyvaala ot smrta i 4esno da si priznaq tazi ideq i sega dosta mevalnuvaa,v smisal,4e mnogo 4esto mi se e iskalo da umra.Spored vas daali saamoybiistvoto e smootri4ane na sebe si ili kakto e v isto4nite filosofii osaznavane na nevazmognostta da postigne6 ne6to po dobro v tozi givot i stremeg da se osavar6enstva6 v dryg

Тема Re: Kakvo 6te kagete za smarta?нови [re: piklata]  
Автор da_dogfather (az sum be)
Публикувано31.03.02 16:42

ne si misli takiva ne6ta
6te mi lipsva6

life goes on!

Автор piklata (непознат )
Публикувано31.03.02 19:16

6matka:)))))))
da znae6,4e mnogo si te obi4kam

Тема Ами като го обичашнови [re: piklata]  
Автор Stephan (глас на гларус)
Публикувано01.04.02 00:18

този шматка, мила, къде си тръгнала да мислиш за смъртта? Животът ти тепърва предстои - като пролетта, която скоро ще разцъфти пред очите ти.

Semper Fidelis

Тема Re: Ами като го обичашнови [re: Stephan]  
Автор da_dogfather (az sum be)
Публикувано02.04.02 20:49

mnoo sum ti blagodaren 4ove4e
kaji i kva e istinata
az si qa obi4am
mnogo si qa obi4am
6to gi razpravqa tiqa gluposti za smurtta
pitai qa
6toto na men akula mi ne go pobira

life goes on!

АвторЛия (Нерегистриран)
Публикувано02.04.02 22:53

Това, че не се страхуваш от смъртта е много мъдро . И тъй като, тя така или иначе ще дойде някой хубав ден - защо да изпреварваме събитията?! Добра дума за самоубийството не съм чувала. И каква е гаранцията, че в следващия живот ще се справим по-добре, ако пропуснем този? Ако изобщо има следващ де /проверката била майка на доверието/. Та тъй, че живей си живота, радвай се, тъгувай, обичай и цени мига!

Тема Защото на жените любовта [re: da_dogfather]  
Автор Stephan (глас на гларус)
Публикувано02.04.02 23:58

никога не им стига - те искат все повече и повече, искат те само са тях самите - чист егоизъм. И с тези фитили за смъртта - мисля си за сетен път, че на всяка жена другото й име трябва да бъде "г-жа Номера Безкрай"...

Semper Fidelis

Тема Re:Bad medicineнови [re: piklata]  
АвторJohn Dee (Нерегистриран)
Публикувано08.04.02 22:27

Препоръчвам Едгар Алан По!
Веднага в големи дози!
Започни с The Raven.

Автор Storm@ (burenosna:P)
Публикувано09.04.02 12:11

Ponqkoga smyrtta mi se struva edinstveniq vuzmojen izhod...i vse pak nqkoi beshe kazal: Tyrsi spasenieto v jivota, ne v smyrtta.
No znaesh li kakvo da jiveesh s tazi ideq za smyrtta ti dava takava sila ponqkoga. Pravish neshta, koito inache ne bi napravil. Kazvash tova koeto mislish. Izbirash jivota vyv vseki edin moment i izjivqvash vseki edin moment stoinostno. Preodolqvash strahovete si ...edni za men nishtojni strahove, koito vseki si gi ima i ot koito vseki trqbva pone da se opita da se osvobodi. Naprimer straha ot tova kakvo shte kajat drugite
I pak: Smyrtta ne e izhod!

I found it hard
It's hard to find
Oh well, whatever, nevermind .....

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.