Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:09 03.11.25 
Градове
   >> Плевен
*Кратък преглед

Тема pomosh ! Shte pravia svatba !  
Авторsladyrana (Нерегистриран)
Публикувано17.06.07 15:09

hi ! Predstoi mi svatba prez sept. i sam lydnala shtoto moia covek e ot plovdiv a svatbata shte e v pl. nali vi e iasno maminka kak go ponasia. iskam da e mnogo gotino i kypondjiisko. agencii li da tarsia ili v obrednia dom shte mi napraviat neshtata ? daite savet kakvo da pravia, ce hem da e gotino, hem da ne e mnogo skapo. mnogo shte sam vi blagodarna, mersi predvaritelno.

Тема Re: pomosh ! Shte pravia svatba !нови [re: sladyrana]  
Автор branko_d (непознат)
Публикувано19.06.07 13:35

здр.аз се ожених преди малко повече от 1 месец.с моята съпруга си подготвихме всичко сами.прецених ме,че имаме достатъчно време и,че най-добре ние знаме как искаме да изглежда нашата сватба.все пак ако си решена да търсиш професионална помощ има една жена в сградата на областната администрация на 3 етаж.Казва се Таня(не съм на 100%) сигурен и организира сватби исъм чувал доста хубави неща.Сигурен съм,че има и други.Успех

Тема Re: pomosh ! Shte pravia svatba !нови [re: branko_d]  
Авторsladyrana (Нерегистриран)
Публикувано19.06.07 23:31

mersi mnogo branko za infoto koeto mi davash ! i nie s miloto reshihme, ce sami shte si napravim vsicko. ako ne stava prekaleno bi li kazal ykrasata vi v restoranta koi ia pravi ? tova ne znam sami kak shte go napravim

nashte iskat prosto da slojat cvetia po masite i tova e, ama na men mi se shte neshto po praznicno, ne znam ...a na teb i jena ti mnogo pozdravi ot nas i da se obicate vecno

Тема Re: pomosh ! Shte pravia svatba !нови [re: sladyrana]  
Автор branko_d (непознат)
Публикувано20.06.07 08:45

здр.,не се претеснявай да питаш каквото и да е.мерси за пожеланията.
значи украсата в ресторанта ми си я прави съпругата ми,но тя беше семпла,но красива.цветя,балони,а също използва и украсата от булчинската кола.
иначе от ресторанта предлагаха няколко варянта,а също така и ни предложиха да се обадят на някоя фирма.взима ли между 50-500 лева,зависи кои какво иска.така,че ако си решила да има по пишна украса помоли хората от ресторанта за съдеиствие.
ако има нещо не се колебаи да ме питаш.
желая ти едно страхотно сватбенно тържество и още по хубав и щастлив семеен живот.
не се колебаи да питаш каквото и да е.успех

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.