|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Pitane
|
|
Автор |
alanin () |
Публикувано | 22.02.00 13:00 |
|
Kak vi se struvat The Royal Philharmonic Orchestra ? Namiram izpylneniqta ima na pesenkite na PF za mnogo prili4ni.Kak mislite?
| |
|
S dosta zor samo mojesh da me ubedish da gi chuia ;o))
| |
|
I sto taka????
Q si dai icq-to :))
| |
|
слушах ги. прилично до някъде. ако човек не е слушал оригинала може и да му хареса.
иначе е добре за самочувствието на групата, че не кой да е им прави кавър ами The Royal Philharmonic Orchestra.
и още по темата за гадния гилмор. как можа да продаде правата на Another Brick In Tha Wall на някаква отвратителна група да си я сложи като фон на още по отвратителната си песничка.
| |
|
Predpolagam, Vasile, 4e malkata bukva ne e slu4aina gre6ka, a e umi6leno napisana takava, za da pokajesh nistojnostta na gorkiq David i da demonstrirash negativnoto si otno6enie kym nego( respektivno kym tova, koeto e ostanalo ot PF).
Az oba4e ne sym s 4ak takava polqrizaciq na mnenieto si za PF, ta ste se syglasq napylno s tebe za gadniq rap variant na pesenkata.
| |
|
Hm, vij ti- hem sym slu6ala originala, hem izpylneniqta na Royal Phil. Orch. mi haresaha...
| |
Тема
|
ne sum tolkowa kraen
[re: alanin]
|
|
Автор |
vvv () |
Публикувано | 01.03.00 19:19 |
|
ne obicham da pisha s latinski bukwi, no wremenno niqmam drugi.
dobre de i na men mi haresaha no ne chak tolkowa. dori Gilmour mi hareswa osobeno na koncerta im w Pompej, ako si go gledala. tam publikata im se systoeshe ot 4-5 choweka (da mojeh da sum sred tiah). ta ne che mnenieto mi e krajno no nali triabwa da se spori za neshto. inache Gilmour kolkoto i da e dobur ne moje da se meri w Waters. nito puk kralskiat orkestyr s originala.
interesno, otkude mi znaesh imeto ?
| |
Тема
|
ne sum tolkowa kraen
[re: vvv]
|
|
Автор |
alanin () |
Публикувано | 07.03.00 23:59 |
|
Koncerta na Pompei si go imam na kaseta i si go gledam 4esto. Velikolepen e!
Dojivqh da 4uq dobra duma ot tebe za DG.
Ne mi se ste pak da po4vam spora, oba4e RW ne e 4ak pyk tolkoz po-velik. Samo e po-razkreposten i sledovatelno po-ideen. Uvajavam go mnogo. Oba4e se prestarava tvyrde 4esto. Pyk az si padam po 4uvstvoto za mqrka :)
Chatvali sme,ottam ti znam imeto. I daje mi dyljish edna butilka gin - ot edin bas:)
| |
Тема
|
stiga be
[re: alanin]
|
|
Автор |
vvv () |
Публикувано | 13.03.00 21:38 |
|
kazwaj koga shte ti se izdulja.
wremenno niamam ICQ, no ako iskash pishi na e-mail
otkoga iskah da si pochatim.
| |
Тема
|
stiga be
[re: vvv]
|
|
Автор |
alanin () |
Публикувано | 14.03.00 16:05 |
|
ok, ste 4atim :)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|