|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  музика.. слушате ли , напоследък   |  |  | Автор | MarvinN (Прелитащ) |  | Публикувано | 08.10.02 21:31 |  |  | 

какво слушате напоследък?

.:Set the controls to the heart of the Sun:.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: музика.. слушате ли , напоследък
[re: MarvinN] |  |  | Автор | joe (Нерегистриран) |  | Публикувано | 08.10.02 21:44 |  |  | 

dream theatre, yes, robert plant, zeppelin

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: музика.. слушате ли , напоследък  [re: MarvinN] |  |  | Автор | Cтepн (любопитко) |  | Публикувано | 11.10.02 20:46 |  |  | 

Морчийба и Джо Сатриани.
 А ако питаш конкретно за Флойд - последните ми неща в колекцията са Smoking Blues - концерт в Montreux, 1969 и Holes in the sky - концерт в Hamilton, Canada, 1975 - страхотни са и двата, аранжиментите (на иначе все познати парчета) на моменти са неузнаваеми; а като капак на оригиналната обложка на втория пише, че Гилмор е на баса, а Уотърс - на китарата - тази конфигурация е доста необичайна и съжелявам, че не съм музикант за да усетя звученето на различните китари на този концерт и да различа начина на свирене.

"Всъщност мн.малко неща има,които наистина са невъзможни",мислеше сиАлиса

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: музика.. слушате ли , напоследък  [re: MarvinN] |  |  | Автор | Echoes (another brick) |  | Публикувано | 13.10.02 12:24 |  |  | 

Andreas Vollenweider и Enigma напоследък. Някакви джазообразни и ню-ейдж нещица. Sacred Spirit и Джон Маклафлин например. Флой да си ми в отпуска от около седмица ;-)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: музика.. слушате ли , напоследък  [re: MarvinN] |  |  | Автор | stranger (buntar) |  | Публикувано | 14.10.02 12:55 |  |  | 

az li4no sum si ka4il 80 tehni pesni na winamp-a i si gi slu6am redovno

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: музика.. слушате ли , напоследък  [re: MarvinN] |  |  | Автор | De_Vor (Rebel) |  | Публикувано | 30.11.02 12:05 |  |  | 

American Prayer i The best of The Doors, The Best of Hendrix... Naposleduk izbqgvam Pink Floyd, tough times...

Early this morning when you knocked upon my door, I said:"Hello Satan. I believe it's time to go!"

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: музика.. слушате ли , напоследък  [re: MarvinN] |  |  | Автор | webkid () |  | Публикувано | 02.12.02 14:35 |  |  | 

electric light orchestra, bob marley, malko elvis, malko beatles.. takiwa mi ti raboti ;)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: музика.. слушате ли , напоследък  [re: MarvinN] |  |  | Автор | Цap Изpoд (Нерегистриран) |  | Публикувано | 24.01.03 19:10 |  |  | 

Flying - One Hour Space Rock на UFO напоследък го спуквам от въртене!
 а иначе познатите неща:
 Steppenwolf
 Colloseum
 Black Sabbath

|  |  |  
             |  |  | 

....и аз слушам почти само FLOYD .  Но се влюбих в човечето, което ми обяснява какво да правя.Кажи ми как да си га сваля  -искам когато си пусна  pc-то да ми напомня винаги тези простички истини !

Човек е свободен доколкото сам си позволи!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: музика.. слушате ли , напоследък  [re: Цap Изpoд] |  |  | Автор | bonbon (сладък) |  | Публикувано | 12.03.03 22:48 |  |  | 

sddff

[pink]Човек е свободен доколкото сам си позволи![pink]

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички) |   | 
 |