|  | | 

| 

| 

| Тема |  сериозен въпрос |  |  | Автор | мaцka тa дpънka (Нерегистриран) |  | Публикувано | 26.03.06 00:38 |  |  | 

Първо - Наздраве!
 Второ - сериозен въпрос. Кое е истинското АЗ?
 Като му дръпна неколко и се видоизменям. Демек ставам друг човек. Та - кое е по вероятно да съм АЗ? Преди да дръпна неколко или след това? Благодарим на включилите се.
 ....Абе полу на шега полу на майтап ама въпроса ми е наистина сериозен.

|  |  |  
             |  |  | 

кво рече ? мразя мастика без айран

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: сериозен въпрос  [re: DarkMoonRising] |  |  | Автор | Cлaвeн Kpъчмoнaвт (Нерегистриран) |  | Публикувано | 02.04.06 10:13 |  |  | 

То и аз мразя, ама често се случва да нема!

|  |  |  
             |  |  | 

Мацка та дрънка! Супер. А по темата, че имам близки хора с твоята дилема, смятам, че истинския Аз е този, който говори чрез добрия дух на алкохола, знаеш - той сваля задръжките и маха бариерите... та човек се държи свободно и говори това, което мисли, без да се притеснява, и без да си признава на сутринта, но това е друга тема. Или поне аз смятам така. Успех и дано стигнеш до някакъв начин да обобщиш човека преди и човека след чашките в една личност, която харесваш!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: сериозен въпрос  [re: мaцka тa дpънka] |  |  | Автор | Пeпa (Нерегистриран) |  | Публикувано | 19.04.06 20:49 |  |  | 

Ми, моята сестра като се напие става друг човек. Моментално.
 Агресивна, отвратителна.  Коя е истинската тя?
 Ми и ДВЕТЕ.
 Защо си мислиш че си само един истински ти? Всичко си ти.

|  |  |  |  

|   | 
 |