|
Тема
|
Трябва ми следното нещо
|
|
Автор |
NikiFin (ветеран) |
Публикувано | 16.08.09 16:44 |
|
понеже съм много боса в материята, но бих искала или по скоро май ми се налага да се образовам и затова реших тук да се консултирам. Трябва да направя форма с няколко полета, от които потребителят си избира опциите, които го устройват. След това инфото се преработва и се праща на търсачка да намери това, което му трябва на дад потребител. И съответно резултатът се визуализира. Ще се радвам да ми кажете какви скриптови езици трябва да изуча, за да си свърша работа. Предполагам едното е PHP. Изобщо насоки. Освен това ако има готов модул за joomla за подобно нещо и някой го знае ако може да ме светне. Става конкретно дума за даване под наем на жилища. Това е и което формата трябва да включва - избор на вид жилище, квадратура, цена, разположение и т.под от сорта. Намерих модул за Real Estate Managament, но не ме устройва, защото няма всичките ми необходими опции и частта за продажбата на имоти ми е напълно излишна. Ако има нещо за Rental Management под joomla ще ми е добре дошло. Благодаря
| |
Тема
|
Re: Трябва ми следното нещо
[re: NikiFin]
|
|
Автор |
wiz (100 тонa змей) |
Публикувано | 16.08.09 21:19 |
|
ами като те чета мисля имаш два основни варианта
1. избираш дебела книга за PHP и прочиташ за PHP, CMS, joomla и т.н.
след като прочетеш и разбереш правиш което трябва
2. научаваш как да наемеш някои които прави подобни неща. Това може да стана с питане на подходящи хора или четене на подходящи места из нета.
Примерни неща които трябва да научиш: колко и как се плаща за такава работа, как се планира и др. След като разбереш как се наема избираш някои, разбирате се какво точно очакваш, изяснявате дали може да стане наистина и той го прави
No pain, no gainРедактирано от wiz на 16.08.09 21:21.
| |
|
|
|
|