Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:01 16.07.25 
Компютри и Интернет
   >> PHP
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Weather script...?!?!нови  
АвторOmiSan (Нерегистриран)
Публикувано24.05.05 02:46

Здравейте!
Може ли някой да ми помогне да намеря рнр-скрипт с помощта на който да получавам данни за времето в българия и да ги представям в избран (редактиран) от мен вид в моята страница?
Има ли изобщо такава възможност?

Тема Re: Weather script...?!?!нови [re: OmiSan]  
Автор Bълk (много лош)
Публикувано24.05.05 03:32

regexp

Тема Нищо не разбирам...нови [re: Bълk]  
Публикувано24.05.05 10:54

Извинявай, но абсолютно нищо не разбрах от това, дето ми го каза...

Тема Re: Weather script...?!?!нови [re: OmiSan]  
АвторGTl (Нерегистриран)
Публикувано24.05.05 12:29

Възможност винаги има просто трябва да се направи. А от къде смяташ да се взимат данните за времето?

Тема И аз това не знам...нови [re: GTl]  
Публикувано24.05.05 14:50

Точно това не знам и аз... Ако знам от къде да взема данните, останалото мога да го направя и сам...
Може би некоректно зададох въпроса си, но смятах, че има готови скриптове, които са настроени да вземат данните отнякъде...
Интересува ме времето в България, прогнози за 2-3 дни и т.н...
Нямам представа от къде да получа данни за това... От къде ги получават в българските портали - дир.бг, алл.бг, топ.бг, гбг.бг...?

Тема Re: И аз това не знам...нови [re: OmiSan]  
АвторGTl (Нерегистриран)
Публикувано24.05.05 19:31

Ами по принцип може да се вземат от weather.bg, но възниква въпроса за правата...

Тема Re: И аз това не знам...нови [re: GTl]  
Публикувано24.05.05 19:50

Пробвах да разбера как стои въпроса с правата, като изпратих милион писма точно на weather.bg, но не получих нито един отговор... В сайто това не е обяснено, само е казано, че за да се ползват данни, трябва да има изрично съгласие и договор.... За повече информация - посочен един мейл... Е, да де... ама никой не отговаря... Как да разбера повече...
Не е ли възможно да се открадне от някъде тази информация? Не, че искам да е така, ама като пробвам по нормалния начин - никой не ми обръща внимание... Сигурен съм, че ще ми обърнат, ако усетят, че им бъркам в гъза...

Тема Re: И аз това не знам...нови [re: OmiSan]  
Автор vmlinuz (новак)
Публикувано24.05.05 21:07

---------------------------------------------------------------------------------------------
search:

None Of Us Is As Dumb As All Of Us.

Тема Благодаря, ще пробвам и ще докладвам...нови [re: vmlinuz]  
Публикувано24.05.05 21:32

Благодаря на vmlinuz...!!!
Някои от линковете, които ми даваш са ми познати, пробвал съм и не ми вършат работа, но има и такива, за които нищо не знам...
Ще видя какво може да ми свърши работа и ще докладвам своевременно...
Още веднъж БЛАГОДАРЯ...!!!!!!!!

Тема Re: И аз това не знам... [re: vmlinuz]  
Автор ghs (познат)
Публикувано24.05.05 21:42

Имам скрипт които взима данните от weather.com но не са много градовете в България които се поддържат.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.