Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:05 10.07.25 
Компютри и Интернет
   >> PHP
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема CMS с изисквания....нови  
Автор Flashman (Bad Boy)
Публикувано24.10.04 00:35

Здравейте,
кажете ако знаете някоя free CMS (или ако е платена, от къде да я изтегля free ).
Не ми трябва обаче коя да е CMS. Трябва ми всеки потребител или поне модераторите да могат да "пипат" само дадена част от сайта. Всеки модератор да си има собствена част в сайта (едва ли не отделен сайт за всеки мод) и да нямат права да пипат нищо друго освен тази негова част. В тази "собствена част" трябва да има възможност за картинна галерия (отделна за всеки мод, а не обща за сайта), както и отделна download страница за всеки мод.

Малко странно изискване, знам. Ако знаете някой CMS, който покрива тези или поне някои от тези изисквания, моля споделете. Мерси предварително.

Dont hate the player, hate the game

Тема Re: CMS с изисквания....нови [re: Flashman]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано24.10.04 12:47

Мислиш ли, че някой тук ще ти помогне точно за това:

или ако е платена, от къде да я изтегля free

???

Малко се съмнявам...

Just a genius

Тема Re: CMS с изисквания....нови [re: Blake]  
Автор Flashman (Bad Boy)
Публикувано24.10.04 20:02

Ей боже, веднага ще се намери някой дето ще се заяде, а не да помогне! Моля, ако някой знае нещо, с което може да ми помогне (и ако е платено да не ми казва от къде да го дръпна) нека сподели. Мерси предварително.

Автор dunamis ()
Публикувано24.10.04 22:31

Виж това:
http://puzzlecms.sourceforge.net/
последната версия 2.0 (но е алфа) която качин миналия ден има вградени UNIX like права и групи можеш да направиш точно това което искаш. Има и ВГ локализирана администрация въпреки, че не е показана в демо инсталацията
Но и той си има съответните изисквания.
Вече имам няколко бъга които са намерени и са оправени до една седмица ще пусна първата бета на v2.

Успех

Автор Bълk (по-нов и по-лош)
Публикувано24.10.04 23:03

това не е заяждане, просто си печелиме пари от това което правиме.

Тема Re: CMS с изисквания....нови [re: Bълk]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано25.10.04 09:48

мда, както и някои други хора аналогично си ги печелят от същото, и е малко тъпо някой да им бърка в джоба точно по този начин :) щото някой ден и на нас може да ни бръкне някой...

Just a genius

Автор нeщacтeн (ASL)
Публикувано29.10.04 12:22

Заяжда ли каза? Чакай да видиш.

Искам нова кола, в която всеки от пътниците да кара в различна посока и ако може да лети. И да е безплатна или ако не е да ми кажете от къде мога да си я ОТКРАДНА.

Как ти звучи а?
За 900 евро ще ти напиша това което искаш, че и повече възможности ще има.

- шантаво като теб ;)

Тема Re: CMS с изисквания....нови [re: нeщacтeн]  
Автор Flashman (Bad Boy)
Публикувано29.10.04 13:19

хаха, смешник. То и аз мога да си го напиша за 3 дена. Номера беше да си ги спестя тия 3 дена!

Тема Re: CMS с изисквания.... [re: Flashman]  
Автор voyager (прасе в космоса)
Публикувано29.10.04 14:19

С извинение, ама и да ме хванеш за чурката, пак няма да я напишеш за 3 дни.
Иначе може да погледнеш typo3 - там има някакви такива хуйовини. Естествено на мене ми се повръща от нея, както от 99,99% от готовите ЦМС, но на тебе може пък да ти свърши работа.

---

Тема Re: CMS с изисквания....нови [re: voyager]  
Автор Flashman (Bad Boy)
Публикувано30.10.04 15:39

Мерси, знам го Типото, но е прекалено сложно и с много екстри, а на мен ми трябва доста по-простичко. Както и да е, вече се хванах да го си го пиша и почти съм готов. Даже и по-бързо от 3 дена ще го свърша, но както казах - системата е съвсем простичка без никакви излишни "екстри".

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.