Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:34 07.11.25 
Автомобили
   >> Peugeot
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Пежо 206 - бензин или дизел?  
Авторaбв (Нерегистриран)
Публикувано09.11.08 11:38

Искам да си купя 206 втора употреба (10-на годишно). Какво ще ме посъветвате да взема бензиново или дизелово? До скоро дизела беше за предпочитане, защото нафтата беше по-евтина, но сега се изравниха и не знам какво да избера...

Тема Re: Пежо 206 - бензин или дизел?нови [re: aбв]  
Автор gstoianov (dost)
Публикувано11.11.08 21:57

makar 4e disela se izravni s benzina, ti po dobre si izberi dizel. i 6te ti kaja za6to. za6toto dizela e po ikonomi4en i 6te dokarva6 ikonomiqta ot gorivoto v litraja na 100km, po malko xar4qt. Az imam peugeot 205 1.9 diesel 4ist. s 50 litra nafta minavam nad 800km.

Тема Re: Пежо 206 - бензин или дизел?нови [re: gstoianov]  
Автор shami_ss (непознат )
Публикувано28.08.09 17:20

Френският дизел според мен е перфектен.

Тема Аз карам 206 1.4 бензин,нови [re: shami_ss]  
Автор _parvaty_ (нежна)
Публикувано29.09.09 22:27

и ми харчи 10-11 на сто... карам 1000 километра месечно, смятай, че давам 200 лева за бензин... ами, вижда ми се много, ама... Обаче, не мога да си кривя душата ... Колата е страхотна... Ама, аз съм фен на Пежо

Уж на 10 000 км. щяла да намали разхода, ама вече е на 13 370 км. , и не го намаля... Чевала съм,че дизела не е за жена (в случай, че си жена!), защото се карал по-трудно, с повече газ, зимата се подгрявал и т.н... Е, поне на мен така са ми казвали... Иначе, със сигурност дизела е по-икономичен !

Тема Re: Аз карам 206 1.4 бензин,нови [re: _parvaty_]  
Автор drishko (The Greatest)
Публикувано18.10.09 12:38

Xax, dizel ne za jena!
Dizelut gasne super trudno, za da izgasne trqbva baia maistorluk!
Dizleut na miasto ne se podgriava, zashtoto she go podgriavash 15 minuti!
Dizelovite dvigateli ne gi subaria voda!
Dizelut nosi na poveche kilometri!
Frenskiat dizel e brutalen!

Тема БЕНЗИНнови [re: aбв]  
Автор s_ms (ентусиаст)
Публикувано08.05.11 09:38

И пред мен стоеше този въпрос...но като ударих чертата...и избрах бензин...имам и рено Кангоо дисел и като гледам колко му струва подръжката се отказах...

за такава малка кола само бензин за мен...

Тема Re: БЕНЗИН ?нови [re: s_ms]  
Автор L.dof (Свободен човек)
Публикувано30.05.11 09:22

И как прецени от поддръжката на рено Канго ,че за пежо 206 бензин е по-добре ? Сега ,като имаш Пежо на бензин ,моеш ли ми каза ,дали е по -добре да си взема Шевролет Каптива дизел автоматик или дизел с ръчни скорости.....
Същите изходни данни ,като при Кангото .... немат никва връзка !

Редактирано от L.dof на 30.05.11 09:23.

Тема Re: БЕНЗИН ?нови [re: L.dof]  
Автор L.dof (Свободен човек)
Публикувано30.05.11 09:24

Няма по-добра кола от Пежо 307 1,6 HDI 110 коня ! Имал съм такава 3 години, и проста е уникална.....

Тема Re: Пежо 206 - бензин или дизел?нови [re: aбв]  
Автор fyykhj (минаващ)
Публикувано15.11.14 20:57

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.