Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:30 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Домашни любимци
*Кратък преглед

Тема домашна котканови  
Автор lord ge6a (непознат )
Публикувано10.12.00 03:21

търся си домашна котка

Тема Отг: домашна котканови [re: lord ge6a]  
Автор _Eli (новак)
Публикувано10.12.00 12:52

По улиците ги има колкото искаш;)))

kvo e tva??

АвторRaliza_anon (Нерегистриран)
Публикувано12.12.00 15:25

В обяви - домашни любимци - котки предлага в DIR.BG би трябвало да подаряват малки котета.

Тема Отг: домашна котка [re: lord ge6a]  
Автор Rama (новак)
Публикувано19.12.00 14:14

Аз имам женска котка, която смятам да пусна на котарак най-после - може би при следващото й разгонване. Не смея да го направя, преди да съм сигурна, че ще има на кого после да раздам котенцата, понеже нямам възможност да отглеждам цяло котило. Ако си заинтересуван/а и не бързаш много, пиши ми на мейла, който съм оставила в инфото си.
Котката ми е тип европейска тигрова, със зелени очи...красавица е..:)

Автор moudi (непознат )
Публикувано31.12.00 15:27

imam kotka na edna godina, koqato mnogo obi4am no ne moga pove4e da gledam v ku6ti za6toto maika mi ne q iska. kotarakut e strahoten. ako iska6 obadi se

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.