|
Тема
|
Витамини????
|
|
Автор |
Петя () |
Публикувано | 08.09.00 03:35 |
|
Какви витамини трябва да давам на моето куче, при положение че досега не съм му давала никакви.Сега то е на 10 месеца (боксерче) и козината му се скуби страшно много и е доста суха.
| |
Тема
|
Витамини????
[re: Петя]
|
|
Автор |
jes () |
Публикувано | 08.09.00 15:48 |
|
Има витамини специално за козина, съдържат някакви водорасли - зелени на цвят, има и други - комбинирани. Аз съм много доволна от тези зелените, особено когато е пролет и есен и кучето ми си сменя козината - помагат да се скубе по-малко и после новата козина да е по-гладка и лъскава.
| |
Тема
|
Витамини????
|
|
Автор |
SHERRY () |
Публикувано | 08.09.00 19:07 |
|
Петя,твоето куче може да приема различни видове и марки витамини.Аз лично ще ти препоръчам витамините на холандската фирма Intervet наречени SA-37 .Други витамини ,които са и много хубави за коэината са немските на Bayer наречени Mornil .
| |
Тема
|
Витамини????
[re: jes]
|
|
Автор |
Петя () |
Публикувано | 10.09.00 00:10 |
|
Благодаря за отговора, а случайно можеш ли да ми кажеш името на тези витамини.
| |
Тема
|
Витамини????
[re: SHERRY]
|
|
Автор |
Петя () |
Публикувано | 10.09.00 00:15 |
|
Ами и аз бях се насочила към тях но после видях че има доста други и реших че трябва да питам първо.Д-ра ми препоръча това което има при него :)) и не исках да рискувам.Трябва ми нещо което да е за постоянна употребва защото не искам да се вманиачвам с чести смени което си е чисто и просто глезотия.
| |
Тема
|
Отг: Витамини????
|
|
Автор | sherry (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.09.00 14:03 |
|
Ne sa neobhodimi chesti smeni!Dori i vaobshte ne sa neobhodimi.Izpolzuvash gi 10 dni i 10 dni pochivash.Sled tova otnovo.Hubavoto e tova,che edna kutiya shte ti stigne za 1g.,zastoto se davat po 1-2 kafyani lajici na den(SA-37 na Intervet)Mnogo lekari shte ti kajat po-visoki dozi,no smyatam ,che ne e neobhodimo.Za po -sigurno procheti dozata na vitaminite na opakovkata.
| |
Тема
|
Отг: Витамини????
|
|
Автор | Karmen (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.09.00 23:20 |
|
Мисля, че е добре да го заведеш на лекар, защото не е изключено падането на козината да е от микроспория, от която боледуват много кучета вече, особено през лятото. Лошото е че е кожно заболяване, което се пренася и върху хора, така че е добре да се прегледа. Лечението е дълго и изисква много търпение - няколко месеца. Дано е само липса на витамини!!! Успех!
| |
|
|
|
|