Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:21 19.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Домашни любимци
*Кратък преглед

Тема Има ли доктори тук???нови  
Автор ??????? ()
Публикувано14.08.00 00:28

Преди малко кучето ми изяде чорап.......знам че звучи много глупаво но дали ще го изхвърли или трябва да ходя при ветеринар.Кучето е боксерче на 8 месеца. Предварително благодаря!!!!

Тема Има ли доктори тук???нови [re: ???????]  
Автор ТАНЯ ()
Публикувано16.08.00 14:15

НЕ БОЙ СЕ НИЩО МУ НЯМА

Автор Ina ()
Публикувано17.08.00 00:44

Shte go povurne ot samo sebe si..i moito napravi sushtoto kato beshe na 6 meseca:))))

Тема Има ли доктори тук??? [re: Ina]  
Автор d-r kodjabashev ()
Публикувано17.08.00 22:59

Niakoi povrashtat , drugi gi izakvat , niakoi bivat operirani uspeshno ili ne.Niakoi si umirat. Taka , che sled poglashtane na razni neshta triabwa da se stimulira powrashtane!!!!!!

Автор ??????? ()
Публикувано18.08.00 02:19

Blagodarq za otgoworite, no za kysmet toi go powyrna i to 1min sled kato goworih s d-ra po telefona i toi kaza che trqbwa operaciq ....move bi se uplashi :)) A po wyprosa za stimulerane na powryshtaneto bihte li mi kazali kak move da stane towa, poneve ot tozi sluchai kucheto mi zaplashwa che shte glytne wsichko koeto otkradne (a toi krade strashno mnogo), predi nqkolko chasa mu izwadih pak chorap no ot gyrloto.

Автор d-r kodjabashev ()
Публикувано18.08.00 10:16

дай ми ел поща или GSM и ще ти кажа как да го накараш да повръща:)))

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.