|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Ако искате кучето ви да слуша,освен че трябва да му чистите ушите може да посетите и курс за обучение
ТЕЛ.956 41 90
GSM 088 72 12 88
| |
|
nie li da go poseshtavame ili kucheto da zavedem?
ako e purvoto- to si ima mn. literatura za taia rabota...
| |
|
Практика при нас е стопанина и кучето да идват заедно.Не винаги това, което четете по книжките отговаря на истината или не е обяснено както трябва или като действате по този начин кучето прави съвсем друго.Идвайки на курса за обучение вие работите сами със своето куче под ръководството на инструктор,който обяснява и помага на стопанина,освен това кучето свиква да изпълнява командите в присъствието на други кучета и хора.По всяко време можете да попитате инструктора ,защо това се прави така и той ще ви отговори -книжката не може!
Ако имаш още въпроси питай смело-ние сме насреща!
| |
|
А по каква система работите?
| |
|
Работим по контрастния метод.Този метод дава най-добри резултати при 90% от кучетата,но не подценяваме вкусопоощрителния и насилствения метод.Към всяко куче се подхожда индивидуално в зависимост от типа висша нервна дейност и темперамента .
| |
|
Здравейте!
Имам следния проблем. Кучето ми е мъжки ирландски сетер на 6 години и половина. Изключително своенравен, което е донякъде типично за тази порода. Бяга...не слуша...и т.н. Но и доста агресивен към хора.По принцип се разхожда свободно, без каишка, но от известно време ми прави впечатление, че съвсем умишлено се спуска да напада хора......Такова нещо му се беше случвало преди 4 години веднъж, но никога не се повтори...Сега обаче, не зная къде е причината започна да се спуска към жени най-вече и не само да лае, но и наистина ухапа една от тях....Взех съответните мерки и започнах да го разхождам извън квартала , в повечето време на каишка.
Но проблема ми е в това, че след 2 месеца заминавам с него за САЩ. Ако там се случи нещо подобно, предполагам че последиците ще са много сериозни и за мен и за него.....така че какви мерки според вас мога да взема?!Освен да го връзвам на каишка и да му слагам намордник разбира се/какъвто обаче никога не е носил/....Може ли, при положение, че е голям да помогне обучение в този случай?
| |
|
ne razbrah
"освен това кучето свиква да изпълнява командите в присъствието на други кучета и хора" -tova kakvo znachenie ima???
v koi grad ste?
| |
|
Обади ми се на тел.956-41-90 или на тел.68-07-53,търси ТАНЯ мисля че ще можем да ти помогнем.
| |
|
Обади ми се на тел.956-41-90 или на тел.68-07-53,търси ТАНЯ мисля че ще можем да ти помогнем.
| |
|
Заповядай на курса и ще ти се разясни всичко.ТЕЛ.956-41-90;68-07-53
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|