|
Тема
|
Симпатични лудории
|
|
Автор |
Val Glade () |
Публикувано | 04.02.00 15:34 |
|
My mittelshnauzer is the BEST!!!!!!
Fun and pretty!!!!
Защо тук не си разправяте разни щуротии, които правят нашите любими същества?
Моят мител Нуби Анубис Лоренца - например много ревнува играчките на дъщеря ми и изяжда само носовете - и то черните - на всички зверове... между другото носът му е ΤΗΕ ΒΕΣΤ!!!!!
Ужасно е лаком и крадлив и може да се напише цяла сага за щуротиите му...
Разкажете ми нещо интересно за вашите сладури - стига с тия хелпове и болести!!!!!
Вал
Обикновено се вясвам в клуба "Съновник"
Поздрави на всички, които обичат животните - останалите не ги броя за хуманоиди!!!
Обичам ви
Днес имам рожден ден и поздравявам всички хора и домашни любимци от моята зодия!!!!
| |
|
ZDRASTI!!!!!!!
Az mnogo obicham jivotnite. Ot 8 godini si imam kotka. Neinite ludorii niamat krai(tolkova e sladka kato se chuvstva vinovna). Tia mnogo obicha da si raznasia iz celia apartamen razni igrachki i estestveno da si igrae s tiah. Chesto se sluchva i da da me sabujda sutrin kato mialka i skacha na vratata.
Ot 4 meseca imam i kostenurka, ot tezi dekorativnite. Makar i malka tia mnogo obicha da vdiga shum kato sirazmestva kamanite v akvariuma. A sluchi li se da vlezesh izvednaj i da svetnesh lampata tia zapochva da razmiata krainicite si kato luda. Tolkova e sladka!!!!!!!!
| |
|
Sladurana si tiiiii!!!!!
| |
|
Като става дума за мискинлъци, знаеш ли аз как лягам вечер? Сигурно и не предполагаш - хвърлям се лъвски от един метър върху леглото с подскок. Това е така, защото любимо занимание на котарака ми е да ме дебре изпод него и в момента на изхлузване на чехлите да ме охапе зверски. Това е доста забавно, умирам си от смях като го излъжа. Само се чудя кога ли ще се сгромолясам с матрака върху него!
| |
Тема
|
Re: Симпатични лудории
[re: Val Glade]
|
|
Автор |
funy77 (антифашист) |
Публикувано | 07.01.21 04:03 |
|
а пък това е новата ми страница в профила.
[suggestopedia movie / сугестопедия филм:
подпис:
| |
Тема
|
Re:== Симпатични лудории
[re: sylvia]
|
|
Автор |
funy77 (антифашист) |
Публикувано | 07.01.21 04:04 |
|
подпис:
| |
Тема
|
Re: Симпатични лудории...
[re: Diana]
|
|
Автор |
funy77 (антифашист) |
Публикувано | 07.01.21 04:05 |
|
подпис:
| |
|
|
|
|