Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:08 08.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Домашни любимци
*Кратък преглед

Тема Уретростомия  
Автор Geograph (непознат )
Публикувано09.02.10 23:20

Имам котарак на 2 години, кастриран, който от година и нещо вече е само на лечебна храна, защото иначе прави струвитни камъни. Съветват ме да му направя уретростомия, т.е. оперативно разширяване на уретрата.
Въпросът ми е, ще трябва ли и след това да продължаваме с лечебната храна? Четох, че тя била вредна за черния дроб.
И кой в София може да направи добре такава операция?

Тема Re: Уретростомиянови [re: Geograph]  
Автор MechoPuh. (пристрастен)
Публикувано11.02.10 15:15

Попитайте тук -

. Мисля, че лекарите, които пишат в този форум могат да изразят мнение по въпросите, които ви притесняват.

Редактирано от MechoPuh. на 11.02.10 15:18.

Тема Re: Уретростомиянови [re: Geograph]  
Автор miata (добронамерен)
Публикувано13.02.10 19:02

В посочения клуб има един д-р Коко от Пловдив,който май доста разбира.За другите не знам. Миналата година имах огромен проблем и се разочаровах ужасно от ветовете. Но попаднах ана един страхотен пич д-р Петър Дюлгерски- има два кабинета- в Младост I и Младост III .Сравнително млад , много си разбира от работата, обича животните.С една бременна и премазана улична котка направи чудеса, направи 4-часова много тежка операция ,но я спаси.След това дни наред ходихме на системи и инжекции. Наистина чудо е,че котката оживя и е прекрасно сега. Имам чудесни впечатления и от д-р Аминков,той има клиника на околовръстното. Може колегите му и други пациенти да мърморят,но Аминков е единственият,който ми даде обективна оценка на състоянието на моето куче и отказа да го оперира- според него беше безсмислено. А доста други доктори се натискаха да го отварят заради кинтите. И маса пари дадох на разни некадърни шарлатани. Иди се консултирай и с него- нищо не губиш ,освен 20-30лв.

Извинявам се за дългия пост ,но тази тема ми е болно място. И все пак,ти си решаваш. Успех.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.