|
|
|
Тема
|
Уретростомия
|
|
| Автор |
Geograph (непознат
) |
| Публикувано | 09.02.10 23:20 |
|
|
Имам котарак на 2 години, кастриран, който от година и нещо вече е само на лечебна храна, защото иначе прави струвитни камъни. Съветват ме да му направя уретростомия, т.е. оперативно разширяване на уретрата.
Въпросът ми е, ще трябва ли и след това да продължаваме с лечебната храна? Четох, че тя била вредна за черния дроб.
И кой в София може да направи добре такава операция?
| |
|
|
|
Попитайте тук - . Мисля, че лекарите, които пишат в този форум могат да изразят мнение по въпросите, които ви притесняват.
Редактирано от MechoPuh. на 11.02.10 15:18.
| |
|
Тема
|
Re: Уретростомия
[re: Geograph]
|
|
| Автор |
miata (добронамерен) |
| Публикувано | 13.02.10 19:02 |
|
|
В посочения клуб има един д-р Коко от Пловдив,който май доста разбира.За другите не знам. Миналата година имах огромен проблем и се разочаровах ужасно от ветовете. Но попаднах ана един страхотен пич д-р Петър Дюлгерски- има два кабинета- в Младост I и Младост III .Сравнително млад , много си разбира от работата, обича животните.С една бременна и премазана улична котка направи чудеса, направи 4-часова много тежка операция ,но я спаси.След това дни наред ходихме на системи и инжекции. Наистина чудо е,че котката оживя и е прекрасно сега. Имам чудесни впечатления и от д-р Аминков,той има клиника на околовръстното. Може колегите му и други пациенти да мърморят,но Аминков е единственият,който ми даде обективна оценка на състоянието на моето куче и отказа да го оперира- според него беше безсмислено. А доста други доктори се натискаха да го отварят заради кинтите. И маса пари дадох на разни некадърни шарлатани. Иди се консултирай и с него- нищо не губиш ,освен 20-30лв. Извинявам се за дългия пост ,но тази тема ми е болно място. И все пак,ти си решаваш. Успех.
| |
|
|
|
|