|
Тема
|
търся котка
|
|
Автор |
neizvestna (непознат
) |
Публикувано | 29.08.08 16:39 |
|
Ако някой от клуба подарява котка, нека остави тел. на лични. Търся възрастна котка , поне три годишна , с хигиенни навици, дружелюбна, да позволява да бъде гушкана и милвана , да не дарщи и хапе. От София съм
| |
|
Zdravejte.
Az imam 4 malki kotentza, koito si tarsjat stopanin.
Mozete da gi vidite tuk i ako zelaete da mi se obadite ili pishete:
http://www.bgzele.com/view.php?id=38564
| |
|
и аз имам малко коте - с хигиенни навици - извинявай за спама - имам тема по въпроса:)
| |
|
Жената ясно е казала, че иска голяма котка, а не бебе..
На първо време се сещам за тия две котани :
Разгледай и тук:
Има голям избор от изстрадали животни, които търсят топъл дом. Можеш да ощастливиш някое от тях.
-------
N/A
| |
|
Здравейте,
Мога да ви предложа великолепен 7 годишен бял котарак с черно по опашката и жълти очи. Гледан е в апартамент и къща но не на двора. Има хигиенни навици. Много е пухкав и гальовен. Използва си ноктите и зъбите само за игра.
При интерес от Ваша страна мога да Ви изпратя снимки.
Искам да съм там!
| |
|
Бих ви предложила тази изключително гальовна маца:
Кастрирана.
Също и подобен черен мъжки котарак на година. Няма смисъл от снимка. Кастриран.
Ето тази хубавица, която е слепичка по рождение, но не се забелязва и не й пречи по никакъв начин. Кастриран.
Тази котка (беличката) пък е на 3 годиники, кастрирана.
И последно - Сиси
Всички са бившки бездомнички и живеят в приемни семейства.
Обяви и котки за подаряване много. Стига да потърсиш...
Клипче на котета, търсещи домове
| |
|
Преди около месец прибрах изхвърлено женско коте на 1-1,5 год. На 08.09 го кастрирах и сега е в къщи. Невероятно гальовно същество и естествено с хигиенни навици! Бих си я задържала, но имам две кучета/с които се разбира перфектно/ и котарак. За това, ако проявяваш интерес пиши ми на nely61@abv.bg
| |
|
Ако ти е по-удобно за контакт-0886121353 и 9754642/след 20,30h/
| |
|
Виж обявите в
| |
|
|
|
|