|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Докога ще продължи това
|
|
Автор |
koni555 (непознат) |
Публикувано | 12.08.07 17:53 |
|
Омръзна ми вече да чувам как някой малоумник си излива агресията върху животните. Докога ще перодължава тоя объркан свят...
А пък ей за това тука направо нямам думи. Природата си е направила лоша шега като е създала толкова извратен мозък.
Редактирано от koni555 на 12.08.07 18:35.
| |
Тема
|
Re: Докога ще продължи това
[re: koni555]
|
|
Автор | Dani (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.08.07 23:58 |
|
Това за котетата майтап ли е или е истина.Исками се да знам дали наистина от весник мУнитор са способни да си поръчат такова нещо????????
| |
Тема
|
[re: Dani]
|
|
Автор |
prAsino (зелен) |
Публикувано | 16.08.07 21:36 |
|
| |
Тема
|
Докато продължава това:
|
|
Автор |
Beнko (невЕрващ) |
Публикувано | 23.08.07 11:56 |
|
П.П.
Ония с котетата-бонзай не са малоумници, а извратеняци. Малоумници са кучкарите, дето не се съобразяват с другите около тях и така предизвикват случките, описани в предишните ти линкове. Ако 40 килограмовото ти куче скочи върху дете дори с цел "само да си поиграе" оправдавам напълно бащата, дето ще го утрепе опреди то да е изяло детето му. Щото има и такива случаи:
....................
И аз нямам думи. Обаче имам един кол. За кучкарите, не за кучетата ...
| |
Тема
|
Re: Докато продължава това:
[re: Beнko]
|
|
Автор | droba (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.01.08 17:07 |
|
Нещастник!!!
| |
|
И аз нямам думи. Обаче имам един кол. За кучкарите, не за кучетата ...
Леле, много сме били смели нещо, а?
Любопитно ми е, какво ще ти се случи, ако ме нападнеш с кол в присъствието на кучката ми.
Чудя се, дали трябва да я спирам в такъв случай, или да се направя, че не забелязвам нищо.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ariel$$ (старо куче) |
Публикувано | 28.01.08 14:28 |
|
Мъжът ми има куче - немска овчарка. Аз имам котка - рошав персиец. Въпреки цялата си любов към животните, категорично съм против те да се разхождат безстопанствени по улиците. Животното си иска грижи. Категорично съм против целият булевард да се осира и собствениците да смятат, че не е тяхно задължение да чистят. С мъжа ми щяхме да се избием на тази тема. Беше ме срам да излизаме заедно и хората да му подвикват, а той да се прави, че нищо не е станало. Категорично съм против безстопанствени животни да нощуват във входа на блока ни. Категорично съм против големи кучета да се движат без намордници. Просто държа да има ред и дисциплина! Не ми се газят кучешки лайна и не ми се заобикалят кучешки глудници.
| |
Тема
|
На тебе Петканке смелостта от кучката ли ти иде?
[re: Petkana_Divata]
|
|
Автор |
Beнko (невЕрващ) |
Публикувано | 28.01.08 15:18 |
|
Сигурно и ума ти иде от там. Щото дори не си вдянала, че пиша за кучкари а не за кучкарки каквато ти би трябвало да представляваш.
Към вас кучкарките имам по-друг подход. Оставям ви да се биете с разгонените си кучки за песосвете
| |
Тема
|
Ти кучката на Петканка ли си, че гледам дори
[re: droba]
|
|
Автор |
Beнko (невЕрващ) |
Публикувано | 28.01.08 15:20 |
|
една регистрация не можеш да си направиш ...
Щастливка!!!
| |
Тема
|
Re: На тебе Петканке смелостта от кучката ли ти иде?
[re: Beнko]
|
|
Автор |
Petkana_Divata () |
Публикувано | 28.01.08 15:51 |
|
Очивидно, на тебе смелостта ти идва от кола.
Кучката се разгонва сравнително рядко. В останалите случаи едва ли ще имаш време да я разгледаш подробно, ако разчиташ на образуващия ти смелост атрибут.
Пак те питам, дали ще е уместно да я спра, според теб?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|