Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:27 15.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Домашни любимци
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Докога ще продължи тованови  
Автор koni555 (непознат)
Публикувано12.08.07 17:53

Омръзна ми вече да чувам как някой малоумник си излива агресията върху животните. Докога ще перодължава тоя объркан свят...

А пък ей за това тука направо нямам думи. Природата си е направила лоша шега като е създала толкова извратен мозък.

Редактирано от koni555 на 12.08.07 18:35.

Тема Re: Докога ще продължи тованови [re: koni555]  
АвторDani (Нерегистриран)
Публикувано14.08.07 23:58

Това за котетата майтап ли е или е истина.Исками се да знам дали наистина от весник мУнитор са способни да си поръчат такова нещо????????

Тема Re: Докога ще продължи това [re: Dani]  
Автор prAsino (зелен)
Публикувано16.08.07 21:36

Тема Докато продължава това: [re: koni555]  
Автор Beнko (невЕрващ)
Публикувано23.08.07 11:56

П.П.
Ония с котетата-бонзай не са малоумници, а извратеняци. Малоумници са кучкарите, дето не се съобразяват с другите около тях и така предизвикват случките, описани в предишните ти линкове. Ако 40 килограмовото ти куче скочи върху дете дори с цел "само да си поиграе" оправдавам напълно бащата, дето ще го утрепе опреди то да е изяло детето му. Щото има и такива случаи:

....................

И аз нямам думи. Обаче имам един кол. За кучкарите, не за кучетата ...

Тема Re: Докато продължава това: [re: Beнko]  
Авторdroba (Нерегистриран)
Публикувано27.01.08 17:07

Нещастник!!!

Тема Re: Докато продължава това: [re: Beнko]  
Автор Petkana_Divata ()
Публикувано28.01.08 11:42

И аз нямам думи. Обаче имам един кол. За кучкарите, не за кучетата ...

Леле, много сме били смели нещо, а?

Любопитно ми е, какво ще ти се случи, ако ме нападнеш с кол в присъствието на кучката ми.

Чудя се, дали трябва да я спирам в такъв случай, или да се направя, че не забелязвам нищо.

Тема Re: Докога ще продължи тованови [re: koni555]  
Автор ariel$$ (старо куче)
Публикувано28.01.08 14:28

Мъжът ми има куче - немска овчарка. Аз имам котка - рошав персиец. Въпреки цялата си любов към животните, категорично съм против те да се разхождат безстопанствени по улиците. Животното си иска грижи. Категорично съм против целият булевард да се осира и собствениците да смятат, че не е тяхно задължение да чистят. С мъжа ми щяхме да се избием на тази тема. Беше ме срам да излизаме заедно и хората да му подвикват, а той да се прави, че нищо не е станало. Категорично съм против безстопанствени животни да нощуват във входа на блока ни. Категорично съм против големи кучета да се движат без намордници. Просто държа да има ред и дисциплина! Не ми се газят кучешки лайна и не ми се заобикалят кучешки глудници.

Тема На тебе Петканке смелостта от кучката ли ти иде?нови [re: Petkana_Divata]  
Автор Beнko (невЕрващ)
Публикувано28.01.08 15:18

Сигурно и ума ти иде от там. Щото дори не си вдянала, че пиша за кучкари а не за кучкарки каквато ти би трябвало да представляваш.

Към вас кучкарките имам по-друг подход. Оставям ви да се биете с разгонените си кучки за песосвете

Тема Ти кучката на Петканка ли си, че гледам доринови [re: droba]  
Автор Beнko (невЕрващ)
Публикувано28.01.08 15:20

една регистрация не можеш да си направиш ...

Щастливка!!!

Тема Re: На тебе Петканке смелостта от кучката ли ти иде?нови [re: Beнko]  
Автор Petkana_Divata ()
Публикувано28.01.08 15:51

Очивидно, на тебе смелостта ти идва от кола.
Кучката се разгонва сравнително рядко. В останалите случаи едва ли ще имаш време да я разгледаш подробно, ако разчиташ на образуващия ти смелост атрибут.

Пак те питам, дали ще е уместно да я спра, според теб?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.