|
Тема
|
Търся си коте
|
|
Автор |
Nimeriya (степен вълк) |
Публикувано | 12.09.07 21:12 |
|
Здравейте!
Вече съвсем сериозно и окончателно сме решили да се вземем коте. Някой може ли да ми даде насока от къде можем да си купим? Ако някой си дава котетата да се обади моля. По възможност да е женско, черно (или черно-бяло) и задължително късокосместно (че ни гонят алергии).
Благодаря предварително!
| |
|
Здравей
Писах ти на пощата посочена в профила ти - y_h@mail.bg.
| |
Тема
|
Re: Търся си коте
[re: Nimeriya]
|
|
Автор |
denii (писанка) |
Публикувано | 13.09.07 11:13 |
|
здравей, не знам дали държиш на малко коте, но ще ти предложа и оферта за малко по-голямо прелестно създание.
Женско, чисто черно коте, на приблизителна възраст 3-4 годинки. Безкрайно гальовна и мила. Имала е тежка съдба, но вече очаква своя шанс за по-добър живот с по-добри хора. Ще ти изпратя и снимки ако се интересуваш. Игрива е и много лесно се привързва. Кастрирана е, обезпаразитена.
| |
Тема
|
|
|
Автор | hunchu-sidharat staklenata per (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.09.07 13:41 |
|
zdravei!! vij sega imame mnogo sladki malki kotenca(mesec i 3 sedmici)!! cherno(porsha); cherno s beli lapichki i malko beli petanca tuk tame(chorapko) i bialo-sivo(suchurum) vednaga shte ti pratia snimki na maila...
| |
Тема
|
|
|
Автор | hunchu (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.09.07 13:59 |
|
zdravei!pak sam az,pratih ti snimki na maila, no "delivery failure" po neiasni za men prichini. ako se interesuvash ot kotencata(2 sa cherni :), no belichkoto e ne po-malko sladko), pishi na hunchu@gmail.com
| |
|
|
|
|