|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Чинчила
|
|
Автор |
Davie (пристрастен) |
Публикувано | 07.03.06 19:26 |
|
Здравейте!
Можете ли да ме ориентирате къде в София мога да си купя чинчила (не котката, а гризача) и какви парички да си приготвя.
Видях в нета едно страхотно бяло и пухкаво чинчилче - . Виждали ли сте такова из зоомагазините?
To hear, one must be silent.
| |
Тема
|
Re: Чинчила
[re: Davie]
|
|
Автор | MarbleMoon (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.03.06 15:16 |
|
ако си от софия,да има ги по зоомагазините даже вчера гледах в този новооткрития на бул.Васил Левски,но доколкото знам са скъпички,нещо от рода на 120лв,,аз също си търся в момента,ако намериш нещо по-евтинко пиши тука или на мейла:funeralmoon@abv.bg
| |
|
Да, в София съм.
Виждала съм само на едно място. Мъжката чинчила струваше 200 лв., а женската - 230 лв.
Къде по-точно на бул. В. Левски е този нов зоомагазин, за който говориш? Разликата в цената е значителна все пак и ми се ще да го навестя...
| |
Тема
|
[re: Davie]
|
|
Автор |
tonist (непознат
) |
Публикувано | 20.03.06 01:25 |
|
За съжаление аз съм от Варна . Тук може да се намери чинчила.
| |
|
Хей Davie,
видях една чинчила в зоомагазинн в жк. Люлин!
Ако искаш ще проверя колко струва?
Каква търсиш - мъжка или женска?
Редактирано от Цap Плъx на 21.03.06 15:14.
| |
|
Хъх... Ами и аз не знам каква търся още.
Казаха ми, че мъжките били по-любознателни и игриви.
Ако не те затруднява, мотя те провери каква е и колко струва. Също на колко месеца е. Ще ми се да си взема по-малко чинчилче (на 4-5 месеца), за да свикне по-лесно с мен.
Честно казано, засега цената ме възпира, щото 200 лв. + голяма клетка са ми малко натоварващи финансово...
| |
|
Добре, ще питам!
www.rat.ru
| |
|
Davie, днес сутринта минах през зоомагазина - мъжка е на 1г и 2-3 мес. и струва 100 лв. Продават и голяма клетка - 70 лв.
Ако имаш други въпроси - питай!
www.rat.ru
| |
Тема
|
[re: Цap Плъx]
|
|
Автор | lvvv (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.03.06 10:53 |
|
Аз продавам Чинчили имам и едно бебе на 1месец цената им е 150лв.....Ако ниакой иска да купи цялото семейство -3бр/мъжката,женската и малкото/ със спецялен голям аквариум за тях/1.30см височина на 1.80дължина/ цената е 500лв ivvvv@abv.bg
| |
Тема
|
[re: lvvv]
|
|
Автор | Пpoдaвaм Чинчили (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.03.06 10:54 |
|
Аз продавам Чинчили имам и едно бебе на 1месец цената им е 150лв.....Ако ниакой иска да купи цялото семейство -3бр/мъжката,женската и малкото/ със спецялен голям аквариум за тях/1.30см височина на 1.80дължина/ цената е 500лв ivvvv@abv.bg
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|