|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Маймуна
|
|
Автор | фиффи (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.02.07 16:55 |
|
Здравейте!
Много моля, някой ако знае откъде мога да си купя маймуна да ми отговори. От много време искам,а в последно време този мой "мерак" си е направо мания. В един зоомагазин преди години видях една много малка маймуна, която се наричаше нещо от сорта на моазетка. Ако някой знае нещо за тази порода ще съм благодарна да ми отговори. Както и каква порода е най-малко капризна и лесна за обучение. Предварително благодаря:))
| |
Тема
|
Re: Маймуна
[re: фиффи]
|
|
Автор |
denii (писанка) |
Публикувано | 23.02.07 19:02 |
|
и за какво ще я обучаваш?
Осиновете бездомно животно - Зооекспо.
| |
Тема
|
[re: denii]
|
|
Публикувано | 26.02.07 17:53 |
|
За да краде:))хахаха
Искам да има все пак някакви хигиенни навици, да не хапе и тн, това имам впредвид.
| |
Тема
|
|
|
Автор | nuance (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.02.07 19:23 |
|
бях видяла преди няколко месеца в магазина на Патриарха след Dunkin Donnuts, който е под земята.. може да провериш дали още има..
| |
Тема
|
[re: nuance]
|
|
Публикувано | 27.02.07 17:02 |
|
много благодаря ще провера:)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Pepi.M (мама x3) |
Публикувано | 28.02.07 13:07 |
|
Днес минах покрай същия този магазин ("Джунгла") - имаше маймунка - 1500лв., мъжка, на 1 година. Не беше мармозетка, а някаква друга порода.
| |
Тема
|
[re: Pepi.M]
|
|
Публикувано | 28.02.07 16:43 |
|
ей, много ви благодаря, супер сте. Аз проучих въпроса с момоазетките, внасят се нелегално, цяната им варира между 3 и 4000 евро, но се вкарват нелегално и са забранени за отглеждане в домашни условия.
| |
|
защото разнасят някоии опасни за човека болести или с аносители на зараза - поне в някой от случаите - слушах го по Анимал Планет :)
Народе!!!!
| |
|
Am principno dokolkoto znam maimunata ne e nai-podhodqshtiqt domashen liubimec...no v kraina smetka ti si znaesh
| |
|
... и още по-важно, защото нелагалната търговия и контрабанда с екзотични животни по приходи е на второ място след контрабандата с оръжие, а по-голямата част от животните умират заради ужасните условия, в който ги пренасят . Да не говорим, че така се допринася за изчезването на застрашени видове .... Надявам се да си помислите над това, което казах преди да решите да си вземете подобно животинче за домашен любимец.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|