|
Тема
|
много ви моля
|
|
Автор | виoлeтaдeлитaнoвa (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.12.06 10:50 |
|
Много ви моля търся персийско коте на цена до 105 лева в област Пловдив ако някой може да ми предложи да ми пише на didiwidi@abv.bg ако в възможно до този петък защото искам да го подаря на внучката си за коледа,тя ще се грижи много добре за него в къща със двор и добри условия в Асеновград.Благодаря ви предварително
| |
|
персийските котки не са подходящи за глудане в къща с двор. те изискват много специални грижи за козината и живота на свобода не е за тях. разбирам стремежа ви да зарадвате детето, но има и доста по-подходящи (според мен) за случая и доста по евтини варианти. защо не вземете някое от котета предлагани по обявите, намерени безпомощни на улицата, или отгледани в дом но търсещи нови стопани?
някои от тях са и пухкави ако това е определящо за вас.
| |
Тема
|
Re: много ви моля
[re: Endaksi]
|
|
Публикувано | 19.12.06 21:14 |
|
е имах предвид че пространството е голямо но котето ще се отглежда в апартамент в къщата а защо искам точно персийско ами защото те са доста гальовни пък и внучката ми перди това имаха такова но то за съжаление почина и затова сега търся отново такова но незнам дали някои ще откликне на моята оферта
| |
Тема
|
[re: виoлeтaдeлитaнoвa]
|
|
Публикувано | 20.12.06 21:45 |
|
днес търсих коте по развъдниците но всеки ми казва че не продава котето си за по малко от 180 лева,много ми е мъчно защото обещах на внучката ми,е няма нищо има още няколко дни дано някой добър човек реши да ми я продаде за тези пари които имам възможност т.е.100-110 лева
| |
Тема
|
[re: виoлeтaдeлитaнoвa]
|
|
Публикувано | 26.12.06 21:52 |
|
добре няма ли някой да ми продаде такова коте за 180 лева поне толкова много искам да го подаря на внучката си,180-190 лева според мен е разумна цена като се има напредвит че не искам да е от някаква класа и точно определен цвят
| |
|
парите наистина са разумни, но коте за тях не е задължително да има по това време на годината. ако не бързате (но за съжаление май случая е друг...) бих ви посъветвал да се свържете с някой развъдник и да помолите щом се появи такова коте да се свържат с вас.
от друга страна (колкото и личното ми мнение да е много негативно за подобно нещо) мога да ви кажа че пловдивските развъдници (членовете на ФДП) имат значително по ниски цени и доста повече котета за продажба. свържете се с тях и вероятно ще имате късмет. но от сега искам да ви кажа че качеството наистина няма да е високо...
важното е да се зарадва детето за празниците надявам се и котето да е добре гледано, разбира се
| |
|
|
|
|