Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:16 16.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Домашни любимци
*Кратък преглед

Тема въпорс за дакел4е  
Авторrumi (Нерегистриран)
Публикувано24.09.06 09:48

здравейте,преди 3 дена си купихме дакел4е,на 1 месец.вси4ко е наред,то се хранидобре,но ве4е като си легнем,(то спи в коридора,пред вратата на спалнята)в един момент запо4ва да скимти....скимти по4ти през цялата нощ,ставаме ,опитваме се да го изпи6кваме,но така или ина4е ти си скимти...Дайте ни съвет.какво пропускаме,какво да правим?по принцип това ни е първото кученце и нямаме много опит.благодаря ви предварително!

Тема Re: въпорс за дакел4енови [re: rumi]  
Автор petia_georgieva73 (непознат )
Публикувано25.09.06 00:05

Здравей,дакел4ето просто има нужда от компаниа ще свикне след няколко дни

Авторrumi (Нерегистриран)
Публикувано25.09.06 04:39

дано,за6тото за поредна но6т не сме мигнали....трудно е......скимти...върти се пред вратата...дъщеря ми пла4е.....

Автор Josefine (jujicat)
Публикувано25.09.06 16:02

Кученцето си е все още бебе и поведението му е нормално за възрастта му.Трябва да го храните и през нощта,когато се събуди,тъй като на тази възраст кутретата се хранят често-около 6 пъти на ден.На 1 месец едно кутре търси някой,който да замести майка му,така че естествено,че ще скимти.Постепенно ще свикне,но е наложително да се премине през този период,през който проявявайте търпение към него.С малки животинки е така.
Оставяйте му и някакви играчки,с които да се забавлява евентуално и храна за през нощта.Това не означава,разбира се,че то изведнъж ще престане да скимти нощно време.

Автор mimi1OO1 (непознат)
Публикувано26.09.06 21:32

Имам дакел на 8 години. Няма да говоря за всички дакели, ще говоря за моя, защото не съм сигурна кой как е успял да се справи със своя домашен сладур.Моя Мони е : много зиморничев, не може да спи отвит / за зимата му трябва жилетка за навън/, не може да спи сам в стая / може да си е в сламената кошница, може да е под кревата, може да е легнал на леглото в краката, всичко може но да има човек в стаята и завивка за да се омутае като пашкул през глава /. Мъжът ми го биеше за да се научи да спи в кухнята на килима и нищо! Скимтеше все едно някой го дере по цяла нощ и се напикаваше от яд / куче което и два дни да не е излизало навън ще плаче пред вратата и никога няма да се напишка /. Много галиовен, пазач невероятен и трепери като лист щом е без завивка.
Дано не съм досадила и дано поне малко помогна. Пишете!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.