|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Възвание за революция в съзнанието
|
|
Автор | зззз (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.09.06 09:20 |
|
Възвание за революция в съзнанието.
| |
Тема
|
Добри БожилКов,
[re: зззз]
|
|
Автор |
martyr (fallen) |
Публикувано | 19.09.06 10:43 |
|
отдавна прекаляваш и си търсиш бановете във всички клубове, които посещавам.
Днес ще те предложа за бан в административния клуб. Писна ми да ти гледам рекламите на слабоумната лична страница. Само Мулето е по-досадно от теб !!!
П.п. г-н модератор, тази тема е за триене. Ако някой иска да му чете глупостите - нацвъкал ги е във още 50 клуба.
| |
|
и погледнах линка. Не го прочетох, нямам време сега. Но по диагонал погледнато не виждам нищо лошо и нередно в статията. Че даже май и (пак по диагонал погледнато) е вярна. Нито пък нередно виждам в линка.
Вярно, че няма нищо общо с домашните любимци, но като изключим това - какво му е лошото, че чак пък бан, че и в административния клуб?
| |
|
Да, аз също този път с ръка на сърцето мога да кажа, че статията не е лоша (аз също я прегледах отгоре-отгоре). Вярно, че не и е мястото тук, но ..... чак пък бан
| |
Тема
|
Ако четеш 50-60 клуба,
[re: PanTer]
|
|
Автор |
martyr (fallen) |
Публикувано | 19.09.06 13:59 |
|
като мен и в 3/4 от тях има реклама на сайта на Добри Божилов - ти писва. А като си чел предишни негови писания, виждал си книгата му за Отвореният код, чел си скандалите, които предизвиква, за да се рекламира ... ти опротивява напълно и започваш да му "кроиш шапка". Нищо лично.
{post scriptum} ами то и в платформата на Болен Лидеров има толкова много хубави работи. Почти забравяш, че той поздравява късо подстриганите си поддръжници със специфично вдигане на ръка.
| |
Тема
|
Re: Ако четеш 50-60 клуба,
[re: martyr]
|
|
Автор |
PanTer () |
Публикувано | 19.09.06 14:09 |
|
Е, де. Явно имаш нужда от почивка.
Защо ги четеш всички тия работи, като не ти се четат?
Виж аз като не им обръщам внимание даже не съм ги и забелязала, че съществуват.
Иначе вероятно си прав - не им е мястото в клубове като този на реклами и пропаганди.
| |
Тема
|
Точно това е забавното :-)
[re: PanTer]
|
|
Автор |
martyr (fallen) |
Публикувано | 19.09.06 14:14 |
|
спокоен съм, като вол. Просто има някой хора, на които не им прощавам евтините трикове и ги преследвам където ги видя. Мисля, че вендетта се казваше . Иначе съм луд фен на котките :-) във всякакви форми. Любима порода е хиперпигментираният леопард - демек черната пантера.
| |
Тема
|
Re: Точно това е забавното :-)
[re: martyr]
|
|
Автор |
deni112 (тъжна) |
Публикувано | 19.09.06 15:11 |
|
опс, още малко ОФФ:
пантерка викаш? а тази тук харесва ли ти? и на външен вид го докарва и на характер. какво ще кажеш?
| |
Тема
|
Пантерче по-скоро.
[re: deni112]
|
|
Автор |
martyr (fallen) |
Публикувано | 19.09.06 17:14 |
|
Сладурана е, но в момента нещата са комплексни в къщи. Предстои местене и т.н.
| |
Тема
|
Re: Възвание за революция в съзнанието
[re: зззз]
|
|
Автор | я (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.06 22:40 |
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|